Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van szerintetek a szexnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerintetek a szexnél jobb dolog a világon?

Figyelt kérdés

2018. máj. 6. 18:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%

Tipikus válasz, rémesen egyszerű magyarázat!! Ki válaszolja azt hogy nincs jobb dolog a szexnél? Ki van annyira oda érte hogy az már állatias ösztön?

Akinek ritkán jön össze... :D

Ez teljesen egyértelmű tény. Ha valamit naponta megkapsz, vagy konkrétan akármikor... egyáltalán nem lesz ám akkora durranás.

Az ha hetekig kell fűznöd egy csajt tinikorodban, hogy szexelhess.. Vagy szimplán nem vagy egy don juan és már belegebedsz olyan rég szexeltél..

Vagy nem vagy még túl az első pár100 alkalmon..

Akkor persze hogy betegesen vágysz rá, és azthiszed hogy a világ legjobb dolga, mert tabu téma, és ritkán kapod meg.

De amikor milliószor csináltad, és akármikor..akárhol.. olyan megszokott dologgá válik, mint az hogy eszel!:) NEM azt mondom hogy unalmas lesz, de egyáltlaán nem lesz JOBB dolog mint akármi más a világon. Ugyanolyan lesz. Egy igen kellemes elfoglaltság, mint egy vacsora, egy ital, egy könyv..

2018. máj. 8. 23:11
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
igen, a szerelmeskedés
2018. máj. 10. 14:41
 23/28 anonim ***** válasza:
71%

A sexnél nincs jobb, minél többet csinálod , annál jobb nem lehet betelni vele, pont az a dolog ami, életed végéig egyfajta szükségletet jelent, nem szabad lemondani róla..

Szerintem ezek a dolgok gyerekkorban eldőlnek,ki hogyan viszonyul ehhez,milyen megítélést ad. Ahol a szülők szeretik egymást, és gyerek esténként az hallják, hogy az ajtó záródik, reggel kávéval ébreszti az apuka az anyukát..... egyszerűen a minta alapján, nagyobb esély van ahhoz, hogy ez a sexuális idill megvalósul.Persze sok más egyéb hatásnak is meg kell még lennie.

Nem beszélve arról, hogy akkora energiát, löketet adnak mindenhez, kihúz egy csomó negatív állapotból. Jobb kedvre derít, olyan kémiai folyamatok, hormonok indulnak be.... Úgyhogy inkább életető erőnek mondanám, olyan mint a táplálkozás, ha nem eszel elfogysz leépül a szervezeted, ha nincs sex a pszichédet kezdi ki. SEX nélkül nem lehet egészségesen élni! Az egyik legjobb dolog a világon..

2018. máj. 11. 10:45
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Az előttem válaszoló nő volt
2018. máj. 12. 07:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Van... Call of Duty, BMW, foci, pankráció, forma 1, orosz rap hallgatása, orosz filmek. Mindenki arra a rohadt szexre van kihegyezve, amikor nem is létszükséglet. Persze jó dolog, de na, közel sem ér annyit, mint amennyit mondanak rá. Legyünk már egy kicsit civilizáltabbak, kérem szépen. .. Na meg persze, én lusta vagyok nagyon a szexhez.... Xdd

F/24

2018. máj. 12. 11:44
 26/28 De La Cruse ***** válasza:

Ja!

A szenvedélyes szerelmes, tüzes, lángoló szex

2018. máj. 13. 08:01
 27/28 anonim ***** válasza:
2018. máj. 14. 19:27
 28/28 anonim válasza:
Kell lennie! Nem sajnáltatásból de én még soha nem csináltam a 23 évem alatt..ezért is keresem a hasonló érzésü dolgot vagy dolgokat vagy még az annál is jobbat/jobbakat !
2019. dec. 20. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!