Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöznél a szerelmed kedvéért 50 km-re a mostani lakhelyedtől?
A szülővárosomban lakok, itt a családom, a munkahelyem, szeretek itt élni. Ő a munkahelyét nem tudja feladni, ezért nekem kellene költözni.
Ő falusias jellegű kisebb városban lakik 50km-re.
Ebben az esetben én tennék egy próbát, de úgy, hogy ha mégsem alakul jól, azért legyen hova visszajönni, szóval nem égetnék fel mindent magam mögött.
Nekem van egy lakásom, most abban élek, ha a férfihoz költöznék, ezt kiadnám albérletnek (jól ki lehet adni, mert jó helyen van), ha bármi gáz van, vissza tudok jönni, ha meg jól alakul, akkor még egy kis extra bevétel is jön az én lakásomból.
50? :'D
5000 km se sok, ha valakit IGAZÁN szeretsz.
Én költöztem. Budapesti voltam, s a káposztatermelő párommal költöztem falusias jellegű kisvárosba. Boldogabb vagyok itt, mint valaha.
Gyerekeket nevelni sokkal jobb itt, (kicsiket), mint a szmogos fővárosba, de nincs olyan messze, hogy ne tudnánk őket simán elvinni nagyihoz, bábszínházba, bármilyen programra..
nem nagy cucc.. Főleg, ha autózol. Én eü okokból nem vezetek, és még így is..
Én fél év után, még rózsaszín ködben nem költöznék, főleg nem falusias városba nagyvárosból, amit szeretek és minden oda köt. De ez én vagyok.
Melyik megye lenne? Az sem mindegy azért.
Nem felvagasbol...de en annak idejen nagyon jo futo voltam. 50 km-ert futottam le reggelente egy szuszra. Szoval a “tavolsag” nem uthet be itt nalatok.
(Csak ugy megjegyeztem).....(marmint, hogy jo futo voltam) :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!