Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A baràtom meg köztem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baràtom meg köztem nagyon ritkàn van a szex ilyen 3 hetente mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hetente van koztunk kb szex, és mar azt is nagyon unom hogy mindig en kezdemenyezek. Ezen kìvül a kapcsolatunkban kulonben minden ok. Nem szeretnek szakítani, imadom meg egyebkent torodik velem, de nem tudom mit tegyek.
2018. ápr. 15. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnek szakítani, imadom meg egyebkent torodik velem"

Akkor mi a fast panaszkodsz

2018. ápr. 15. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Inkább próbálj meg azokon a dolgokon változtatni, amik miatt egy egészséges(?), felnőtt férfi ennyire nem kíván.
2018. ápr. 15. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Rákérdeztél már okára?? 1. Első first off kommunikáció! Ha leírod mit mondott segítek akár privátban is. Tippem izgasd fel egy pasi (én is) ha áll a cövek akkor el elveszti az eszét. Hogyan lehet. Űlj az ölébe. Fedezd fel mire indúl be. Akár lehetsz a privát sztriptízes lánya....vagy maszìrozd érzékien....nem ismerem a párod milyen...
2018. ápr. 15. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégsem minden oké... ha nem akar szexelni a barátod, annak oka van. Kérdezd meg tőle, mi az. Őszinte és nyílt kommunikáció nélkül mit sem ér az egész.
2018. ápr. 15. 14:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyilvàn azutan fogom ide kiírni a kerdesem miutan lekommunikaltam vele. Annyit mond hogy faradt bar tenyleg sokat dolgozik.Mint írtam azert azt is unom hogy folyamatosan csak en kezdmenyezek. En 23L ő 31 F és hét éve vagyunk egyutt.
2018. ápr. 15. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztos hűséges?- mert lehet máshol éli ki magát. Bocsánat csak zárjuk ki ezt is ha ki lehet.
2018. ápr. 15. 19:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem latok ra utalo jeleket illetve nalunk dolgozik most a szuleimnek segít és utana egybol jon haza így nem tartom valoszinunek hogy megcsalna
2018. ápr. 15. 20:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Illetve e mailje facebookjaba telefonjaba barmikor belenezhetek megengedi bar nem szoktam
2018. ápr. 15. 20:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van, de màr ketsegbe vagyok esve.Nem erzem azt hogy kívanatosnak tartana hiàba fekszek mellete meztelenul, hiaba erek hozza felall neki amikor hozzaerek, de van hogy leàllít hogymost nem szeretné. Stresszes az élete az tény, de ràm kigondol?! Sokszor ilyen helyzetekben sírni tudnék, de ettől függetlenül meg imàdom minden hülyeségemmel együtt szeret és törődik velem.... csak àhhh nem tudom mit csinàljak..
2018. ápr. 15. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyagiakhoz mérten kérd el szüleidtől pár napra. Welnessezetek vagy olcsó falusi szoba. 3napból első nap hagyd második reggel (délelőtt) mássz a takaró alá kézzel vagy szájjal kényeztesd arra ébredjen:))
2018. ápr. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!