Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt fürdötök a barátnőtökkel mindig? Ha nem, miért?
Az én barátnőm soha nem akar. Kérdeztem tőle miért nem mondta meg lerázott
24F
Nem mindig, de néha igen. Nő vagyok és én sem kifejezetten szeretem. A fürdés/zuhanyzás nálam a tisztálkodásról szól, sokszor összekötöm borotválással is. Viszont nem síkítok meg kiabálok, ha bejön a párom valamiért, és ahogy említettem is, szoktunk együtt is fürdeni/zuhanyozni, az viszont általában inkább másról szól, mint a tisztálkodás. (Ha konkrét akarok lenni, akkor az kádban szexet vagy szex közben folyatjuk magunkra a vizet a zuhanyzóban típusú dolgot eredményez általában.)
Nem tudnám elképzelni, hogy mindig együtt fürödjünk, de hetente simán belefér, a szexbe is pluszt hoz és bizonyos szempontból izgalmas is.
Együtt élünk és igen ritkán fürdünk/zuhanyzunk együtt. Ahogy valaki mondta is, az általában nem a tisztálkodásról szól. Tisztálkodás céljából viszont sokkal kényelmesebb egyedül tenni-venni a zuhany alatt.
Ennek ellenére nem jön rám a sikítófrász, ha bejön a párom a fürdőbe. Teljesen általános dolog, mégcsak kopognia sem kell. Sőt... legtöbbször amíg ő zuhanyzik én mosom a fogam, aztán fordítva.
Nem élünk együtt, de ha együtt vagyunk és zuhanyzásra kerül sor, együtt tesszük. Kivétel ez alól, ha pl.szőrteleníteni szeretnék közben. De arra is van példa, hogy együtt lezuhanyzunk, majd a párom előbb kimegy a fürdőből és akkor én még befejezem, amit akarok, pl. borotválás.
Szeretek vele zuhanyozni. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!