Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti együtt fürdötök a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt fürdötök a barátnőtökkel mindig? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés

Az én barátnőm soha nem akar. Kérdeztem tőle miért nem mondta meg lerázott

24F

2018. ápr. 4. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül is alig férek el a kádban szóval nem. Ja, és barátnőm sincs.
2018. ápr. 4. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktunk, kicsi a kád. Meg amúgy is, ez ilyen énidő dolog. Nyaraláskor szoktunk meg wellness hétvégéken is, de ott több a hely. 25/N
2018. ápr. 4. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Dehogy! Akkor tudok (fürdéskor) jól kikapcsolódni, lazítani.
2018. ápr. 5. 08:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig, de néha igen. Nő vagyok és én sem kifejezetten szeretem. A fürdés/zuhanyzás nálam a tisztálkodásról szól, sokszor összekötöm borotválással is. Viszont nem síkítok meg kiabálok, ha bejön a párom valamiért, és ahogy említettem is, szoktunk együtt is fürdeni/zuhanyozni, az viszont általában inkább másról szól, mint a tisztálkodás. (Ha konkrét akarok lenni, akkor az kádban szexet vagy szex közben folyatjuk magunkra a vizet a zuhanyzóban típusú dolgot eredményez általában.)

Nem tudnám elképzelni, hogy mindig együtt fürödjünk, de hetente simán belefér, a szexbe is pluszt hoz és bizonyos szempontból izgalmas is.

2018. ápr. 5. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szőrtelenít épp, stb. és azért sikít ki a fürdőből, ha hívatlanul benyitsz. Vagy?
2018. ápr. 5. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Együtt élünk és igen ritkán fürdünk/zuhanyzunk együtt. Ahogy valaki mondta is, az általában nem a tisztálkodásról szól. Tisztálkodás céljából viszont sokkal kényelmesebb egyedül tenni-venni a zuhany alatt.

Ennek ellenére nem jön rám a sikítófrász, ha bejön a párom a fürdőbe. Teljesen általános dolog, mégcsak kopognia sem kell. Sőt... legtöbbször amíg ő zuhanyzik én mosom a fogam, aztán fordítva.

2018. ápr. 6. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem élünk együtt, de ha együtt vagyunk és zuhanyzásra kerül sor, együtt tesszük. Kivétel ez alól, ha pl.szőrteleníteni szeretnék közben. De arra is van példa, hogy együtt lezuhanyzunk, majd a párom előbb kimegy a fürdőből és akkor én még befejezem, amit akarok, pl. borotválás.

Szeretek vele zuhanyozni. 22/L

2018. dec. 9. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!