Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholos kérdés másik verzió?
nem ez a gáz,hanem ha jön egy törés,ami mindenkinél jön pár évente és akkor nem fog megállni ennyinél.
mert ennyi piát akkor szoktak inni amikor éppen törésben van az ember,nem pedig alapállapotban,főleg hogy rövidezik,mert 1 sör még úgy ahogy elmenne.
Nem a párod és te vagytok gáz, hanem az átlag gyk felhasználók, akik 1 csepp piába is alkoholizmust vizionálnak.
Amióta világ a világ, létezik alkoholfogyasztás. És kulturált alkoholfogyasztás is. Egy csomó ember szereti az alkohol ízét vagy minimális hatását, de ettől ők nem feltétlenül fognak az élet töréseinél kőkeményen nekiállni piálni. Elég megnézni az egyetemisták egy részét: Végigbulizzák és piálják az egyetemet, aztán pár év múlva alkalmakkor isznak maximum családapaként.
Hasonló vagyok kicsit a párodhoz. Néha elmegyek haverokkal bulizni egyet, olyankor iszok, aztán másnap rá sem bírok nézni a piára. Amikor tanulós időszakom van vagy olyan, ahova kreativitás szükséges, akkor esténként megiszok egy sört. Akár egy hónapon át is, majdnem minden nap. Miért? Ehhez elég leülni pár kreatív melót végző emberrel, akik rendszeresen isznak: A tanulási képességeket és a kreativitást is fejleszti minimális mennyiségű alkohol. Erről tanulmányok is vannak.
De, amikor épp olyan időszakom van, akkor hónapokig nem nyúlok piához. Nem érzek késztetést, rosszabb időszakaimban sem. Akár piás társaságban is lehetek, kínálhatnak, de ha nem akarok, akkor nem iszom.
A gyk-s világgal ellentétben soha, egy barátnőmnek sem volt problémája azzal, hogy mikor és mennyit iszok. Akkor sem, amikor haveri társasággal nyaralásnál minden nap egy csomót ittam. Miért nem? Mert felfogták, hogy nem ural az alkohol és látták, hogy akkor iszok, amikor én akarok. És azt is látták, hogy piásan sem változom egy elmebeteg állattá, mint ahogy itt néhányan képzelik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!