Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósomék eljatszák a báró csekonicst. Hogy allíthatom le?
Nemrèg pàrom megörökölt egy lakàst ahovà beköltözhettünk ,hogy ne kelljen albèrletbe èlnünk.
Viszont egy vàrosban èlünk az anyósommal akitől a hàtamon felàl a szőr!
Nem vagyok önmagam ,rosszul èrzem magam a tàrsasàgaba. Mindíg leakar nèzni ès próbal lekezelő stílust felvenni. Àltalaban kellemetlen helyzeteket próbàl teremteni.
-Pèldàul ha tudja hogy rossz passzba vagyok vagy ès persze mikor alig van pènzem ,beszervez egy nagy csalàdi èttermi vacsoràt 6-7főre ,De èn talaljam ki a helyet meg persze èn fizetem a fogyasztàst.
"Ha olcsó helyre foglalok asztalt ,csöves vagyok /Ő nyert.
Ha elit helyre foglalok ,egy kazal pènzt ott hagyok / Ő nyert.
Mit tudok tenni ezellen?
Csekonics báró, mekkora már. 😅
Amikor valaki megemlíti, Csekonics báróról mindig ez a kép ugrik be: [link]
Se a feleséged, se te nem tudsz nemet mondani valamire, amit nem akarsz, vagy amit nem fér bele kényelmesen az anyagi lehetőségeitekbe?
A feleségeddel milyen amúgy a viszonyod?
"De èn talaljam ki a helyet meg persze èn fizetem a fogyasztàst. "
Ekkora lúzer palimadár vagy, hogy ilyesmire simán rá lehet venni? Akkor meg is érdemled.
Ha nincs pénzed miből fizeted ki??? Amúgy meg gyanús a dolog nagyon... Kíváncsi vagyok h az anyós is így adná vajon elő a dolgokat???? Mert szerintem nem...
Amúgy meg ha az anyósa tudná mikor van pénze akkora szerevzné a családi bulikat... Meg az anyós honnan tudja h mikor vagy jó meg rossz passzban?? Nem vele élsz hanem a gyerekével nem???
Amúgy hány ilyen alkalom szokott lenni egy évben?
Mit tudsz tenni? Mondjuk le legyél már ilyen lúzer, akit mindenbe bele lehet rángatni.
Beszélj a pároddal is anyukája viselkedéséről. Ha meg anyós pajti családi vacsorát akar rendezni, akkor vázold fel a lehetőségeit.
Ő találta ki, ő akarja, neked mi közöd hozzá? Ha neki ez kell, akkor vagy csinálja magánál és főzicskézzen, vagy találja ki ő a helyet és természetesen állja ő a számlát. Aki puccoskodni akar, az oldja.meg magának, ne más kontójára tegye. Ilyen egyszerű.
Ez a dolog még akkor is pofátlanság lenne tőle, ha jó anyagi helyzetben lennél. Párod egyébként mit szól ehhez az egészhez? Szerinte ez tök rendben van?
És ne félj összeveszni vele. Állj ki magadért és kész. Ha kigyót békát kiabál rád, meg zsugori vagy meg egyebek, had mondja. Mégis kit érdekel? Te tudod az igazat, meg a párod, ez a lenyeg. Anyóst meg hanyagolni kell, legalabbis a te részedről.
Hát először is ezt a pároddal kellene tisztázni, az anyós csak azért van, mert ti ketten összeházasodtatok.
Ő ne szerveztessen veled a te kontódra összejövetelt, se olcsót, se drágát, milyen tapló dolog ez?
Ha megpróbálja, mondjátok meg ketten, békésen, hogy ehhez ti épp csórók vagytok.
Én is rászorulok néha erre a magyarázatra, nem mindig kellemes, de mindig döntő ereje van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!