Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne haragudjon a barátom? Tegnap nagyon veszekedtem vele mert mindig mindent nekem kell csinalnom. Ha pl hazaér és még nincs kitakaritva akkor mindig baszogat h eddig mit csinaltam. És csúnyán is beszéltem.
24l
25f
Dolgozok
Én 3-ig ,ő 5-ig
Hát akkor nem olyan sokkal utánad ér haza, ő is tud csinálni valamit. Üljetek le, és beszéljétek meg. Mond el, hogy nem bejárónő vagy, és az, hogy neki lifeg valami a lába között, nem akadályozza meg abban, hogy ő is csináljon valamit az otthoni teendőkből. Ketten éltek ott, ez mindkettőtök feladata. De ne veszekedj, megbeszélni kell a dolgokat, nem egymás fejéhez vágni.
És ne cseszegessen, hogy mi nincs megcsinálva. Mikor hazaérsz a munkából, neked is jár egy kis szusszanás, nem egyből beleveted magad az otthoni nagyüzembe. Mint ahogy feltételezem ő sem.
Úgyhogy most ne kiengesztelésbe kezdj, mert attól nem változik semmi, azzal csak az ő áldozatszerepét erősíted. Holott te is sértett vagy. Nem tudom hogy veszekedtél vele, miket mondtál neki, lehet sértő volt, de ő is folyamatosan bánt téged azzal, hogy bejárónőnek kezel.
Szóval le kell ülni, és megbeszélni.
Most te vagy kamukérdéseket gyártasz vagy a hülye pasid is kiírta a kérdést fordítva.
Nézd meg a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!