Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kihűlt a kapcsolatunk teljesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihűlt a kapcsolatunk teljesen?

Figyelt kérdés
Jó ideje megváltozott a kapcsolatunk a párommal. Már alig beszélgetünk, nem megyünk együtt sehová, nem mozdulunk ki max külön. Nincs szex, semmi. egy ideig próbálkoztam, de hiába. mára belefáradtam. most újra nőnek szeretném érezni magam. kerülgetnek férfiak is, de nyilván nem csinálok semmit... de bennem van a vágy... lehet, hogy ennyire kihűlt a kapcsolatunk és szakítani kellene? vagy ez csak átmenetei? de honapok ota tart és hiába tépem a számat, semmi nem változik. ő nem szeret kommunikálni, szexelni sem, csak nagy ritkán. nem szeret úgy kimozdulni sem. én meg pörögnék mindig... elveszíteni sem szeretném, de már azon kaptam magam, hogy nem is szivesen megyek haza hozzá, már fel sem hívom soha, már nem úgy nézek rá, már nem kívánom... és ő sem... most úgy gondolom ezt nem lehet helyre hozni mert kedvünk sincs hozzá. de lehet hogy ez csak egy állapot és megbánnánk, ha most szakítanánk? Köszi előre is a tanácsokat... 31/N
2018. márc. 1. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem üljetek le és beszéljetek, mondd el neki ezeket a dolgokat, hogy ez téged zavar és szeretnél rajta változtatni. Ha ezek után sem megy, akkor változtatni kell, esetleg lehet tartani 1 hét szünetet, úgy hogy nem beszéltek.
2018. márc. 1. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna le a kapcsolatom. 0 kummunikáció. Veszekedés. Én ma teszek pontot a végére. Neked is kitartást! 31/N
2018. márc. 1. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) már többször volt ilyen, hogy leültettem beszélgetni, de vagy fáradt volt vagy nyűgös... szakítottam is már vele, akkor azt mondta hogy oké ő pakol és megy. szóval mintha nem is érdekelné.. nem figyelmes nincs semmi. a barátok család is azt mondja hogy nem tisztel nem beszél velem úgy,ahogyan egy szerelmes férfi. pedig csak kb másfél éve vagyunk együtt... én is azon gondolkodtam, hogy ma vagy holnap szakítok.. csak kíváncsi vagyok mások véleményére, hiszen sokszor pont a kívülállók látják jobban az ember kapcsolatát és hogy mennyire boldog, vagy hogy ez normális egy kapcsolat-e :) kedves 2. válaszoló, akkor kitartást..... nem egyszerű szitu az biztos...
2018. márc. 1. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:

"most újra nőnek szeretném érezni magam"

Neked másoktól függ, hogy minek érzed magad?

2018. márc. 1. 14:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Mikor szexi ruciban varom es azt mondja erre h ahhh neee maar. Faradt vagyok. Es bevonul aludni.. Akkor ugy nehez nonek erezni magam.. Es ez nem az elso eset... Pedig nem vagyok rossz no masok szerint

Edzesekre jarok figyelek magamra a kulsomre... O ilyen..

2018. márc. 1. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Szakítás.
2018. márc. 1. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha szakítottál vele, pakolt és ment akkor milyen hőstettel lopta magát vissza?
2018. márc. 1. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Mennyire örültem volna, ha az én volt barátnőim egyike szexi ruciban várt volna otthon. Ha ilyen a kapcsolatotok, akkor tényleg tovább, nekem másfél hónapja lett vége, megjártam a padlót, de már talán jobb valamivel.

Nincs amúgy valami baja, ami frusztrálja?

2018. márc. 1. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:

# 5- hát ez mág nagyon gáz....

Jelenleg én is hasonló helyzetben vagyok, mármint pont ma beszéltünk erről, hogy úgy érezzük, ellaposodott, és ez így nem jó.

Láss csodát, itt mindketten akarjuk és azon vagyunk, hogy ez változzon, mert tudjuk,hogy ez hosszú távbon szakításhoz vagy megcsaláshoz fog vezetni.. Erre mindketten figyelünk, hogy ami fontos, ne sz.rjuk le ennyire.

Ez a hozzáállás már régen rossz...

Sőt, szerintem ez már egy ideje inkább egyoldalú, csak a pasi nem meri kimondani, inkább kivárja, míg te határozottabban megteszed.

N(Ja és mi 6 év alatt jutottunk ide, nem másfél, ha ez számít)

2018. márc. 1. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szóval keress olyat, aki értékel. HA jól nézel ki, nem kell aggódnod sem. Most egy egyoldalú kapcsoaltnak mi értelme?
2018. márc. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!