Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűlt a kapcsolatunk teljesen?
"most újra nőnek szeretném érezni magam"
Neked másoktól függ, hogy minek érzed magad?
Mikor szexi ruciban varom es azt mondja erre h ahhh neee maar. Faradt vagyok. Es bevonul aludni.. Akkor ugy nehez nonek erezni magam.. Es ez nem az elso eset... Pedig nem vagyok rossz no masok szerint
Edzesekre jarok figyelek magamra a kulsomre... O ilyen..
Mennyire örültem volna, ha az én volt barátnőim egyike szexi ruciban várt volna otthon. Ha ilyen a kapcsolatotok, akkor tényleg tovább, nekem másfél hónapja lett vége, megjártam a padlót, de már talán jobb valamivel.
Nincs amúgy valami baja, ami frusztrálja?
# 5- hát ez mág nagyon gáz....
Jelenleg én is hasonló helyzetben vagyok, mármint pont ma beszéltünk erről, hogy úgy érezzük, ellaposodott, és ez így nem jó.
Láss csodát, itt mindketten akarjuk és azon vagyunk, hogy ez változzon, mert tudjuk,hogy ez hosszú távbon szakításhoz vagy megcsaláshoz fog vezetni.. Erre mindketten figyelünk, hogy ami fontos, ne sz.rjuk le ennyire.
Ez a hozzáállás már régen rossz...
Sőt, szerintem ez már egy ideje inkább egyoldalú, csak a pasi nem meri kimondani, inkább kivárja, míg te határozottabban megteszed.
N(Ja és mi 6 év alatt jutottunk ide, nem másfél, ha ez számít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!