Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti egy takaró alatt alszotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy takaró alatt alszotok a barátnőtökkel/feleségetekkel? 24f

Figyelt kérdés
Rólam mindig lehúzgálja álmában a feleségem és rajta van az egész. Azt meg nem akarja h külön takaró legyen
2018. febr. 28. 19:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kétszemélyes paplanunk van, elég nagy ahhoz, hogy ne sikerüljön egymásról lerángatni.

32N

2018. márc. 1. 07:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekünk kétszemélyes paplanunk van, 240 cm-es, így nem húzzuk le egymásról. Eleinte nekem furcsa volt, de a párom nem engedett külön paplant, így megszoktam, már nem furcsa.
2018. márc. 1. 10:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Külön. Én nagyon rossz alvó vagyok ahhoz, hogy együtt mocorogjunk.
2018. márc. 1. 13:18
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

Nincs az az isten, éjszaka aludni szeretek, nem a takaróért harcolni.

Te meg ne légy ilyen puhapöts!

2018. márc. 1. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
2 db takaró van, de együtt használjuk, egymásra téve, nem húzgáljuk le egymásról, maximum ha meleg van alatta akkor az egyiket ledobjuk.
2018. márc. 1. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:
2 külön takaró. A közös takaró marhaság. Pont amiatt amit írsz. Felesleges kényelmetlenség. Az ember mocorog, forgolódik, és lehúzza egyik a másikról. Ha nem akarja, akkor megmondhatod neki, hogy próbálja ki 1 éjszakára milyen takaró nélkül...édes istenem! Ennyire papucs nem lehetsz!
2018. márc. 1. 19:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Összebújva akar aludni mindig azért nem akarja h külön takaró legyen
2018. márc. 1. 19:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Két külön takarónk van, de mivel szeretünk összebújva aludni, simán beköltözünk egymás takarója alá.

Szóval ez nem jelent akadályt.

De így ha éjszaka elfordulunk esetleg, vagy reggel hamarabb ébred valaki, jóval kényelmesebb fészkelődni.

2018. márc. 2. 09:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekünk is 240 cm a takarónk, eddig a 3 év alatt még egyikőnk sem húzta le a másikról.

Két takaró alatt viszont én nem tudnék aludni, reggelre megfőnék. :)

Elég meleg a ház.

2018. márc. 2. 09:27
 20/23 anonim ***** válasza:

"Összebújva akar aludni mindig azért nem akarja h külön takaró legyen"

Akkor feküdjetek le aludni a közös takaróval, de neked legyen tartalékba egy takaró összehajtogatva az ágy mellett. Amikor lecincálja rólad a közöset, akkor takarózz be a másikkal.

2018. márc. 2. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!