Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, jártatok már crossdres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jártatok már crossdresser, travi vagy transzi sráccal? Bejött a dolog?

Figyelt kérdés

2018. febr. 3. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
A világ megérett a pusztulásra...
2018. márc. 20. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
A 11-es válaszolónak: régen sem volt jobb a helyzet, csak most már gyorsabb az információáramlás. A múltban meg más miatt érett meg a világ a pusztulásra, hidd el, nem a crossdressing a legrosszabb... Sőt... Nálam a drogozás, az alkohol és a cigi sokkal elítélendőbb és károsabb (csak hogy lásd az értékítéletemet...) Mi a rosszabb: egy heteró crossdresser, aki amúgy odavan a barátnőjéért is, de hát van neki ez az oldala is, vagy egy tolvaj, hazug politikus (direkt nem mondok pártnevet, tudja mindenki, kikről beszélek...)?
2018. márc. 20. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Sok lánynak bejönnek a feminin, hosszú hajú fiúk! Csak merd megmutatni magad! Aki nem mer üvölteni, nem találhatja meg falkáját.
2018. márc. 31. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

Lehet h nehézfejű vagyok de hogy kell elképzelni? Egy nő aki egy faszival van aki nőnek van öltözve? Vagy fordítva? Ez a transzvesztita dolog nekem nagyon nem tiszta...

A barátom a minap felvette a fekete csipekebugyim és belibbent elém, gyorsan odadobtam neki a melltartól is amit csak fordítva sikerült felvennie...:D oldalt kificánkolt a szerszám és a segge is olyan undorító volt hogy fél óráig sikítva röhögtem. Ő meg velem XD

2018. ápr. 24. 22:53
 15/15 anonim válasza:

Hany inger. Már az is h ilyeneken agyal meg eddig jut valaki.

Holott egy csomó értelmes dologgal is foglalkozhatna!!

Aki ilyen alacsonyan van (szexuálisan is, mert ezek nagyon alacsony rezgések és nem nemesednek,kifinomultabbak lesznek idővel, hanem aljasodnak a kesztetesek. Én alapból magasabb szintű szexualitásnál tartok, szóval primitiv nagyon. Ahogy az ilyen egyének alkotta kapcsolatok és közösségek átlag iq-ja is minimális, ezt bárki könnyen meglátja bárhol ahol megnyilvánulnak ilyen felĺények meg abberráltak), szóval szinten alul egy pillanatra senem. Megcsinálják ezek a búza fiúk egymást ;)

Ja és kb egy rossz kabaréban se sokáig szórakoztat a női ruhás pali, nem h szexuálisan nem izgat, az esztétikai torz gusztustalanságról nem is beszélve, hogy vonzana egy ép eszű, egészséges lelkületű, emberhez méltóan emberhez (és nem kellékekhez, meg egyéb fixaciokhoz) vonzódó, így szeretkező vagy akár szexelő emberi lényt? Egymást vonzzák ezek a lényék max....meg még pár egyéb torzult beteg embert.

Aki ilyen, kezeltesse magát, vagy keressen olyat mint ő, és legyenek boldogak, de a hetero csajokat hagyjátok ki, mert még a végén ott tálalja magát szegeny lány, h ilyen gázos dolgokat csinál....őő.. ahelyett h egy igazi hetero pali igazán hozzá, és az ő testéhez vonzódva szeretkezzen vele. Ne húzd az idejét hetero csajoknak!!

2021. jan. 27. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!