Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy egy férfit "meg kell tanítani" ülve pisilni?
Én sose tanítottam semmire a páromat.
Mikor összeköltöztünk, egyszer(!) szóltam neki, hogy nem akarok pisit takarítani a fürdőben (tetszik vagy sem, igenis melléfröcsköl egy átlag mélységű wc kagylónál). Akkor közölte, hogy nem szokott mellépisilni, ennyivel letudtuk.
Egyébként meg ülve pisil, szerintem hamar megállapította, hogy jé, tényleg fröcsög. :D
Az én párom besegít a házimunkába, illetve sokáig egyedül élt előttem. Ő alapból leült itthon a pisiléshez az első perctől kezdve, rá is kérdeztem, hogy hogyhogy. Egyszerű volt a válasz. Nem pisil állva abba a klotyóba, amit "ő takarít" (itt most mindegy, hogy amúgy 90%-ban én takarítom :D).
Az igényes férfi, aki takarított már maga után esetleg, az szerintem pontosan tudja, hogy egy normál magasságú wc-nél bizony fröcsög a húgy össze-vissza és egyrészt gusztustalan ezt takarítani, másrészt abszolút nem higiénikus.
Egy ex párom anno egy haverjával lakott, mindketten állva pisiltek, nekem meg a gyomrom felfordult, amikor ki kellett mennem náluk a mosdóba, olyan büdös volt. Arról nem is beszélve, hogy egyben volt a fürdővel, a mosdókagyló mellett a wc. Még fogmosás közben is öklendeztem néha. Ha valaki szerint az állva pisilés normális, avagy férfias dolog, akkor elfogadom, de ez esetben legalább napi kétszer legyen kedves letakarítani maga után a wc-t és környékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!