Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek, hogyan lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogyan lehetne ezt finoman közölni?

Figyelt kérdés

Tehát, barátnőmet évek óta hülyítik egy mlm rendszerrel... konkrétan a forever livinggel...

Isemr már rengeteg embert aki sokat keres vele és neki is ez a nagy álma... csakhogy ő egyáltalán nem tud hálózatot építeni...

Semmit nem olvas, sehogy nem műveli magát, csak a "frlső vonal" amiket "tanácsol" neki, azt próbálja követni... dehát nem megy neki...

Nem sajnál9m tőle, de ha ajánlok neki egy könyvet, filmet akármit, nem ér rá, mert neki facebookon kell "dolgoznia"... ami annyit takar, hogy emberekre irogat rá, hogy akar e valamit venni a forevertől...

Ha csúnyán mondom azt nem érti meg, szóval ti hogy kommunikàlnátok le, hogy hülyeség amit csinál?

2018. jan. 26. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%

Neked miért kell beleszólnod a munkájába?

Akár jól, akár rosszul csinálja, az ő munkája, nem a tiéd.

Akkor adj tanácsot valakinek, ha az kéri is!

2018. jan. 26. 11:13
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha van mellett normális melója, bevétele, és csak hobbi, akkor hagynám, mert előbb utóbb rájön, hogy sz.rt se ér.

Ha ez a főmunkája és nincs belőle bevétel, akkor megmondom, hogy off a forever és szépen menjen dolgozni.

Amúgy értelmes ember ezeknek nem dől be!

2018. jan. 26. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én leülnék és elmondanám neki,amit gondolok. Évek óta csinálja és semmit nem haladt előre, gondolom pénzt sem igen lát belőle, többet költ a termékekre ,mint amennyit keres ha jól sejtem.

Megkérném,hogy keressen egy normális munkát, hobbinak meg inkább olvasson,tanuljon,sportoljon,sorozatokat nézzen, játszon a kutyával.

Nagyon utálják az emberek ezt a forever livinget, a legtöbb facebookos csoportból ki is vannak tiltva, ha ilyet posztolnak repülnek.Ha ráírnak valaki a csoportból, akkor is repülnek . Nincs rá kereslet, a legtöbb ember nem akar belépni és nem akar termékeket venni.Ez van.

Én próbálnám rávenni,hogy hagyja az egészet. A saját idejét veszi el ezekkel ,inkább csinálna valami hasznosat helyette.

Egyik ismerősöm úgy kérte meg a tesóját,hogy szálljon ki, hogy szembesítette a valósággal. Megkérte a tesóját,hogy írja fel 2 hónapon keresztül,hogy mennyi bevétele és mennyi kiadása van az egészből. Negatív mérleg jött ki,sikerült ráébreszteni a tesót,hogy hagyja a fenébe

2018. jan. 26. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem azzal van a baj, hogy nem olvas, meg nem műveli magát MLM téren. Már ha arra akartál kilyukadni, hogy olvashatna üzleti könyveket.

Csupán az a baj, hogy ezek a termékek túlárazottak, és 9 nap alatt lehet, hogy valamilyen eredményt el lehet érni, de az nem tartós. Valós eredményt igazából csak a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeresen edzés hoz, de az sem 9 nap alatt, hanem úgy, hogy folyamatosan csinálja az illető.

Én erre próbálnék rávilágítani.

22/N

2018. jan. 26. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Rám is rámírt egy régi ismerősöm, akivel több, mint öt éve nem beszéltünk, hogy "jaaaaj hát hogy van, mi van veled.."

Neztem is, hogy gyanús, akar ez valamit. Hamar kiderült, hogy ebbe a forever sz.rságba akar beszervezni.

Ki is töröltem azonnal.

2018. jan. 26. 13:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen, ez a baj, hogy én tartom el... és kvára kezd elegem lenni belőle, hogy elviszi a pénzemet a forever...

Mert majd ha managger lesz, az milyen jó lesz...

Csakhogy alapvető szoft skillek hiányoznak ahhoz, hogy akár meggyőző lehessen... nem nem üzleti könyveket kellene olvasnia, hanem irodalmat, filmeket nézni, mint minden normális ember... hogy legyen miről beszélnie... de csak a forever világában él, már egyszerűen nem lát ki belőle... ha orvosi panasza van, pl nőgyógyászati, ahelyett, hogy elmenne orvoshoz, issza a firever terméket, mert attól majd jobb lesz stb stb... én meg már teljesen kivagyok idegileg.

2018. jan. 26. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Sajnos sok embert teljesen beszippant, olyan, mint a hitgyülekezet, valami értelmet próbálnak találni az életüknek. Aki a barátja volt, azt is elveszíti, mert élő reklámmá válik. Én ezt nem tudnám elviselni, főleg úgy, hogy semmi bevétele nincs. Ha el tudná magát tartani rendes munkából, azt valahogy tudnám tolerálni, ha mellette ezt hobbiként csinálja. De így két figyelmeztetés után kiadnám az útját.
2018. jan. 26. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem járnék olyan hülyével, aki bedől ezeknek a sz..rságoknak.
2018. jan. 26. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor megmondod neki, hogy a jóéletnek vége, és X forinttal járuljon hozzá a közös élethez, vagy pápá
2018. jan. 26. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne adj neki pénzt, ennyi. Én anikor gyárban dolgoztam, akkor se kellett senkitől kölcsonkérjek, mert rendes fizetést kaptam. Szégyen mik vannak. A kapcsolat elején nem ezzel foglalkozott?
2018. jan. 26. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!