Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utobbi egy evben a baratom kinem alhatja a szuleimet Ezert adodot egy par vita koztunk ezert. Most jelen pillanat ott alunk hogy szakitsunk mert ez a kesobbiekben se fog valtozni, de mivel szeretjuk egymast csak vivodunk?
3 eve vagyok egyutt a baratommal, minden oke velunk szeretjuk egymast, az elso 2 evben nagyon jol megvoltak a szuleimmel mondhatni tul jol is.
Lehetetlen a bekites a baratom hallani se akar rola. Valaki jart mar ilyen cipoben?
Mit tehetnek hogy a baratom ne igy aljon a szuleimhez?
Ha eddig megvoltak, nyilván a szüleid mondtak vagy tettek valamit, amiért megutálta őket.
De te ahelyett, hogy kiderítenéd, mi az, és döntenél, látatlanban is inkább kidobnád, meg elvárnád, hogy jóban legyen velük. Miért?!
Én is álltam már a szülők és a párom közt nem egyszer vitákban és nem értek egyet a fenti elmélettel, miszerint szélsőségesen a párunkat kell pártolni, mert a családról úgyis leválunk. Szerintem a legjobb megoldás a kompromisszum. A másik meg, hogy a szerelem elmúlik, a kapcsolatok megromlanak- tisztelet a kivételnek persze! - viszont a szüleink a szüleink maradnak amíg élünk... Toljuk el a viszonyunkat a szüleinket egy agyban lejátszódó hormonális változás miatt, aztán meg a szakítás után ne maradjon semmi ép kötődésünk? Szerintem ez nem jó ötlet.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!