Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyieb kerül egy szép nővel együtt élni / hó?
A feleséges csajok közül bogika és vivike akik kinéznek valahogy, a többi fertelem. Szóval ha te szépnek tartod magad és ezt a szintet sem ütöd meg, akkor nagy bajok vannak a havi 300-es kiadással is...
Én ismerek olyan sztorit ahol a csaj havonta 1,5M költõpénzt kap,ebben nincsenek benne a ruhài,benzin,utazàsok,étterem.
Egy hàrmast tuti elpattint a csaj.
CLA Merci neki szappantartó visszautasította neki A7-s kellett meg is kapta.
A csaj egy igazi patent fullos csaj.
Tökéletes alak,az àgyban egy luxus prosti,mindent tud a szexben amit egy nõnek tudnia kell,tudja mi kell a paliknak,és meg is adja.
Piacképes csaj ezért tudja hogy kellendõ a kapcsolati piacon ennyi az egész.
Mint egy senior programozó aki milliókért vàlogathat a legjobb munkahelyek között.
Csak az baj 16-os hogy a nõk 85%-a nem tud igazàn szexelni,unalmasan csinàljàk sokan.
Oràlisan is borzalmas a legtöbb nõ,misszionàrius póz és ennyi.
Ezek a nõk akikrõl én beszélek kedvesek nagyon csinosak,igényesek tudnak a pasikkal bànni és én akiket ismerek mind intelligens.
Bàrki bàrmit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!