Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti erre hogy reagálnátok?
Ha a pasitoknak rémálmai vannak. Van egy régi traumám, ami miatt szokott rémálmom lenni. Ilyenkor felriadok, néha kiabálok, kiver a víz. Régen jártam pszichológushoz, akkor úgy tűnt kiheverem, de egy évvel később újra előjött, azóta négyszer történt ez meg, fél év alatt. Nem tudom, hogy ezzel mit kezdeni egy lány. Valószínűleg újra elmegyek majd a pszichológushoz. Emiatt is félek az ismerkedéstől.
F/23
Ha a barátnőd lennék, szorosan hozzádbújnék, simogatnálak, puszilgatnálak, és próbálnék nyugodt hangon beszélni hozzád, hogy megnyugodj. Egyébként is nagyon bújós vagyok, engem nem zavarna.
21N
Rövid távon még elsimogatnálak, de szorgalmaznám a szakembert.
Merthogy ez nem "kinövöd" probléma, hanem sokkal súlyosabb, ami ráadásul rosszabbodhat is.
Ismerkedéstől meg ne félj, én is jártam pszichomókushoz, meg mikor hazamegyek, akkor is látogatást teszek nála. A párom így ismert meg, de tudja, hogy segít, mert irtó szar életem volt eddig, amit nem egy nap helyretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!