Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők van köztetek olyan aki imádja ha ki van szolgáltatva? Ha irányítják?
Figyelt kérdés
Van aki ilyen kapcsolatba él?2017. okt. 2. 08:06
1/7 anonim válasza:
Az ágyban igen, máshol soha. Egyébként igen, ilyen a házasságunk. A férjem a tenyerén hordoz, de a szexben ő a főnök. ;)
Ha a mindennapi életben lennék kiszolgáltatott az több, mint pocsék. Nem kapcsolat. Alá-fölé rendelt viszony nem lehet egy párkapcsolat alapja soha.
2/7 anonim válasza:
Én is dettó mint az első válaszoló. Csak a szexben élvezem, a mindennapi életünkben én irányítok, persze nem elnyomva a férjemet.
3/7 anonim válasza:
Tudod, engem hol irányíthatnak?
- csoportos kiránduláson az idegenvezető (mert ő tudja a programot)
- a munkahelyen a főnököm (mert ő dönt a feladataimról)
- a távmunkámban a megbízómék (mert ők tudják, mit tudnak nekem kiszervezni, amit fontos, hogy meg is csináljak)
De egyik sem kiszolgáltatott helyzet, és nem is akarnék kiszolgáltatott lenni, mert az rossz.
5/7 anonim válasza:
Eszem agaban sem lenne ilyesmi “kapcsolatba” belemenni.
6/7 anonim válasza:
Nem..
Akkor én most femináci vagyok...?
7/7 anonim válasza:
Szexen kívül nem irányíthat és ott is moderáltan teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!