Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, valaki járt már így? (Lent) hogy viseltétek, hogyan kezeltétek?
Sziasztok!
Nehéz helyzetbe kerültem. Van egy húgom, aki egy éve házas, de a b*rom férje kutyába se veszi. Borzasztó érzés, amikor megbántja a húgomat, de én nem csinálhatok semmit. Szívem szerint simán a falra kenném, de ez a húgom élete és neki kell döntenie. Ha megkérne rá, megtenném.
Valaki volt hasonló helyztben? Meg tudtátok valahogy győzni a testvért/ rokont, vagy meg tudtátok valahogy védeni? Borzasztó egy ilyet tétlenül nézni, amikor simán agyon tudnám verni azt a "népművészeti vázát"
Ne haragudj, de a húgod ha ilyen kis butus, és élvezi h szrba nézik, az az ő szegénységi bizonyítványa.
Kell egy mélypont, ami miatt ő kap észhez. Addig te semmit nem tehetsz
Ha a húgod ilyen ostoba, megérdemli.
Én is csak a fejemet verem a falba, mikor látom, mit csinál a barátnőmmel a párja, de tehetetlen vagyok.
Tudod, míg a testvéred nem látja be, hogy le van szarva és nem akar változtatni, te aztán a fejed tetejére is állhatsz.
A Family Guy-t ismeri valaki közületek?
Abban van az epizód, amikor Quagmire húga egy ilyen barommal van együtt. Az epizód úgy ér véget, hogy Quagmire és a haverjai (Joe és Peter) meggyilkolják a csávót titokban és elássák őt az erdőben.
Ha a falhoz kened a gyereket, vagy a hugodat megpróbálod kéretlenül győzködni, akkor a hugod csak még jobban a fickó felé fog húzni.
Sajnos nem tudsz mit csinálni, vagy magától rájön, hogy gáz van, vagy nem.
Amit tudsz/tudtok csinálni, hogy éreztetitek vele, hogy mindig mellette álltok, és hogy rátok mindig számíthat, és majd amikor magától felismeri a problémát, és elbizonytalanodik, akkor hozzátok fog fordulni, és ti a helyes döntés felé tudjátok majd terelni.
Jól kezeled ezt a helyzetet, hogy nem szólsz bele. Jól látod, hogy ez a húgod élete. Majd a saját kárán megtanulja (vagy nem). Úgy nem tanulna belőle, ha te oldanád meg helyette ezt a dolgot.
Az a lényeg, hogy semmiképp se kezdeményezz tettlegességet. Ha a húgod észbe kap, akkor viszont ne hánytorgasd fel ezt neki, feltétel nélkül és ítélkezés nélkül támogasd.
Az a rossz, amikor a család egy környéken él.
Én a szüleimtől 150 km-re, a testvéremtől 80 km-re lakom és emiatt ha akarnánk sem tudnánk beleszólni egymás mindennapos életébe.
Szar amikor egymás közelében marad a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!