Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párod fizetése elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod fizetése elég lenne kettőtökre, dolgoznál?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel, tanulsz, egyedül ellátod a háztartást, nem lenne szükség arra, hogy még egy diákmunkát is bevállalj mellé, megtennéd?
2017. szept. 2. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Még annyit tennék hozzá, hogy ez függ nagyban az iskolától is, ahova jársz és hogy azon belül is hol tartasz. Vannak olyan szakok, ahol egyszerűen kivitelezhetetlen normálisan koncentrálni a tanulmányainkra és dolgozni is mellette.

2017. szept. 2. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne tegyük fel, hogy egyedül ellátom a háztartást. Ha cselédként tart rám igényt, akkor egyrészt nem vállalom, másrészt ha mégis, akkor alkalmazzon. Nem ingyen és még csak nem is feketén.
2017. szept. 2. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem látnám el egyedül a háztartást. Inkább dolgozom.
2017. szept. 2. 12:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Dolgoznék, illetve dolgoztam is. Egyrészt mert nem birom elviselni, hogyha "élősködök" valakin, vagy mindenemet más fizeti. Másrészt hamarabb dolgozok diákként, mert magasabb fizetést kapok. Harmad részt dolgozni nem csak a pénz miatt megyünk el, a mai világban a munkatapasztalat a legfontosabb. Ha 25 évesen kezdtem volna el dolgozni diploma meg mesterképzés után, nem kellenék sehova. Így mire elvégeztem a sulit már volt 5 év munkatapasztalatom a legkülönfélébb területeken. Plusz azért a suli sem olcsó, egy kis plusz pénz sosem árt. Ha más nem akkor legalább a rezsibe be tudsz szállni vele, vagy meg tudod hívni a párod valamire ha már eltart.
2017. szept. 2. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:

1. Ha ketten vagyunk, nem látnám el egyedül a háztartást.

2. Igen, akkor is dolgoznék.

2017. szept. 2. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, nem érezném jól magam, ha pitiznem kéne zsebpénzért mindig, mielőtt vennék magamnak valamit.
2017. szept. 2. 16:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Elég a férjem fizetése kettőnkre, de dolgozom én is. Az ő fizetése a megélhetésünk + szórakozás, én fizetésem a megtakarításunk. (közös kasszán vagyunk)

Ha tanulnék, akkor vagy dolgoznék mellette, vagy nem költöztünk volna össze addig amíg nem tudok beszállni az anyagiakba. Amíg suliba jártunk, még nem éltünk együtt, házasok sem voltunk. Csak az után költöztünk össze, hogy már mindketten dolgoztunk.

Soha nem élősködnék!!! Legyen közös az anyagi teherviselés, és a háztartás vezetése is.

2017. szept. 5. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!