Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod fizetése elég lenne kettőtökre, dolgoznál?
6-os vagyok
Még annyit tennék hozzá, hogy ez függ nagyban az iskolától is, ahova jársz és hogy azon belül is hol tartasz. Vannak olyan szakok, ahol egyszerűen kivitelezhetetlen normálisan koncentrálni a tanulmányainkra és dolgozni is mellette.
1. Ha ketten vagyunk, nem látnám el egyedül a háztartást.
2. Igen, akkor is dolgoznék.
Elég a férjem fizetése kettőnkre, de dolgozom én is. Az ő fizetése a megélhetésünk + szórakozás, én fizetésem a megtakarításunk. (közös kasszán vagyunk)
Ha tanulnék, akkor vagy dolgoznék mellette, vagy nem költöztünk volna össze addig amíg nem tudok beszállni az anyagiakba. Amíg suliba jártunk, még nem éltünk együtt, házasok sem voltunk. Csak az után költöztünk össze, hogy már mindketten dolgoztunk.
Soha nem élősködnék!!! Legyen közös az anyagi teherviselés, és a háztartás vezetése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!