Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom a haverjaival akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a haverjaival akar lakni helyettem. Jogos részemről, hogy kilépek a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

25 évesek vagyunk, 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 évig együtt laktunk. Mindketten Budapesten szeretnénk dolgozni, viszont a barátomnak nem volt egyértelmű, hogy közös albérletbe megyünk. Sok haverja, barátja lakik ott és kapott már tőlük ajánlatot összeköltözésre. Ez nekem nagyon rosszul esett, mert ennyi idősen, 2 év együttélés után nem akarok hátrafelé haladni. Végre egy közös lakást akarok ahol csak ketten élünk, nem zavar senki (korábban csak szobát béreltünk). Úgy érzem, hogy neki nem ez van szem előtt és így nem látom értelmét ennek az egésznek. Beszéltünk erről, azt mondta, hogy vagy a barátaival VAGY velem lakna, tehát "nem helyezi őket előrébb", de ezzel én nem vagyok kisegítve. A hozzáállásával van a problémám. Valamint lehet, hogy olcsóbban jönne ki ha a barátaival lakna és nem velem. Így viszont nekem egyedül kell fizetnem mindent, ahelyett, hogy feleznénk a bérleti díjat, rezsit.

Szívem szerint nem is a felnőtt párkapcsolatok témakörbe írtam volna ezt a kérdést, mert úgy érzem visszasüllyedtünk ezzel a tinikorszakunkba.

2017. aug. 18. 07:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom, ez nagyon gáz a pasi részéről, nem nagyon tervez veled komolyabban... én már a felvetésért kirúgtam volna, ez milyen már, ráadásul nem is csak most költöznétek össze, hanem 2 év együttélés után???? ha nem maximálisan magától értetődő, hogy a párjával megy közös lakásba, akkor annak a kapcsolatnak annyi az ő részéről. egy normális kapcsolatban FEL SE MERÜL ennek az ellenkezője...

25n

2017. aug. 18. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Hat mert nem koltozol oda egy baratjahoz,aki veletlenul nagyon jo pasi?? :D Kerdezz korbe koztuk.

Aztan mindjart veled akarna koltozni .. :D

N

2017. aug. 18. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Sajnàlom. Csak 1 lakótàrs, szexpartner voltàl neki, nem akar tőled semmi komoly kapcsolatot, ha ez egyàltalàn felmerült benne, hogy haverokkal lakjon és nem veled. Èn a helyedben szakítanék. Ilyen kisfiúra semmi szükségem nem lenne. Egy kapcsolatnak előre kell fejlődni, nem visszafelé.
2017. aug. 18. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos. Én is otthagynám. Semmi jövőképe, vagy tervei kettőtökről? Három év után? Hát ez gáz.
2017. aug. 18. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Miféle kapcsolatból akarsz kilépni? Én itt nem látok semmiféle kapcsolatot. A barátod a haverjaival akar lakni, te pedig ennyiért szakítanál vele. Egyik fél részéről sem látom azt az olthatatlan szerelmet, amiért érdemes lenne akármit is áldozni. Főleg nem a fiatalságotokat.
2017. aug. 18. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok féle módon lehet szakítani, ő ezt a sunyi, lapos módját választotta.
2017. aug. 18. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia, sajnálom, de a pasid részéről ez nem egy komoly kapcsolat. Aki 25 évesen, 2 év együttlét után inkább a haverjaival akar együtt lakni, semmint a szerelmével, az még bulizni akar, és nem házasodni. Engedd el, nem ő az igazi - még. Merthogy, ha szeret, nem enged el, és észhez tér, ha nem ez történik, akkor nem ő az "A NAGYBETŰS"
2017. aug. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!