Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is használjátok a párotok dolgait?
2 hete elfogyott a párom tusfürdője és samponja. Azóta az én szappanom és samponom használja. Az elején nem zavart, de elég gyorsan elfogy így.
Szóltam már érte, annyit mondott miért baj ez, talán sajnálom?
Nálunk is ez van.
A barátom 3 nap alatt elhasználja a tusfürdőjét/habfürdőt és utána az enyémet, pedig ha nem nyúl hozzá nekem 3 hétig minimum bírja.
Annyira nem zavar, hogy szóljak érte, de el tudnám viselni,ha leszokna róla.
Ezen kivül amiért nagyon haragszok az, ha a kutyáját a fésümmel fésüli, pedig van direkt erre a célra kiskefe. Ezért általában nagyobb vitáink is vannak.
Persze, én simán használom. Bár ez nagyon
Együtt laktok? Közös kasszán? Külön? Mert azért ezeket figyelembe kell venni.
Ha egyutteltek nem hinnem, hogy akkora problema. Vagy kulon kasszan vagytok? Es az a baj, hogy neked kell venni? Vegyetek felvaltva.
Nalunk nincs enyém tied(kulon kassza sem,) jo sampon epp van, mert o korpasodasellenit hasznal, en szoszi hajravalot.:) De siman moss az enyemmel hajat,ha elfogy az ove,vagy a nyaralasnal itthonhagyja.
Mi csak a tusfurdon osztozunk, azt eleve közöset veszünk mert ugyanazt szeretjük (Lush), minden másból van sajátunk ami a másiknak nem jó, pl sampon. Borotva meg ilyenek szintén saját, de ha úgy alakulna nem akasztana ki ha kölcsön venné.
Az viszont kur.va meredek, hogy van olyan gyökér aki a barátnője hajkefejevel fesuli a kutyát. :O Ajtostul dobnam ki.
Közös kasszán vagyunk, sose volt a használatból probléma. Tusfürdőre mondjuk nem volt még példa, de sampon, kisolló, ilyesmi igen. Nálunk nincs olyan, hogy ez csak az enyém. Sokszor hordom a párom pólóját, pulcsiját, semmi ilyesmiből nincs gond.
De gondolom, külön kasszánál nem így van.
Nem, mert ő férfias illatú tusfürdőt használ, én csajosat (nem édeset, inkább citrusos-fanyart, bár most virágillat is van benne), samponból meg az övé kikezdi a fejem, viszketek tőle. :)
Egyedül a borotvahabja, amit közösen használunk - természetesen én szigorúan a kezembe nyomom, és utána már nem érek a flakonhoz sem.
Nálunk nem, mert neki férfitusfürdő van véve, én meg illatosat használok. Ő mondjuk a sampont eleve utálja, szóval szimplán olyan tusfürdője van, ami hajra is kenhető. :D
Mondjuk mi nagybevásárlásnál mindig veszünk annyit, hogy ne legyenek ilyen problémáink, tusfürdőt pl. hármasával, ötösével, akciótól függően.
Arra természetesen már volt példa, hogy használtuk egymáséit (nyaraláson, ha otthon maradt, vagy régebben együttélés előtt, ha spontán alakult az egymásnál alvás).
Jelen példádban én átszoknék arra, hogy ugyanazt használjuk, akkor csak egy fajtából kell többet venni, és le van tudva a probléma, nem lenne övé-enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!