Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiakat miert akasztja ki, ha a parjuk azt mondja nekik, hogy nem vagyok a cseleded?
Nem a férfiakat, hane ma dúsbegeket, akikre ti ostoba nők buktok. ;)
És azért akad ki, mert ANNAK TARTOTT.
# 11
Jo lecke volt ez nekem, soha tobbet nem fogok egy felnott ferfira fozni es takaritani.
Visszapasszoltam a mamahotelbe, torolgesse az anyja a pici fia feneket.
De jól tetted, vissza ne engedd semmiképp.
Egyrészt undorító, igénytelen, ki is szolgáltatja magát, de még meg is üt? Százszor körbe kellett volna csókolnia, hogy eddig tűrtél.
De nagyon helyes, hogy most már nem.
@13 én is férfi vagyok. :P
Mondjuk ha otthon vagyunk mindketten, akkor segítek főzni (ha dolgozok vagy mittomén, akkor ugye nem tudok).
Én úgy vettem észre, hogy nagyon sok "férfi" ilyen elkényeztetett hányadék. Még ha nem is mamamotel lakó pióca, de akkor sem képeske felnőni és emberhez méltó módon tartani a lakásukat.
Úgy néz ki, hogy valamit a szüleik nevelés közben csesztek el de nagyon csúnyán, hogy csak a lányoktól vannak ilyen emlebeteg elvárások, hogy legyen tiszta, pedáns, főzzön mosson takarítson, dolgozzon, és 8-10 óra munka után még lenyomjon egy második-harmadik műszakot is otthon, miközben a drága "férfi" ül a net/tv előtt és vakarja a valagát... Mert a kis takonycsimbóktól elég volt az is hogy farokkal jött a világra, neki nincsenek kötelességei...
Nagyon megértem a lezbikusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!