Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék külföldre költözni és ott élni, de a párom itthon akar maradni. Mit tegyek?
Nem szeretnék Magyarországon élni tovább.
Szeretnék én is küldöldön élni egy jobb életszinvonalon, hogy jusson pénz a hobbimra, utazgatni meg hogy a családomat is tudjam anyagilag segíteni. A páromnak viszont konkrét tervei vannak itthon, hogy majd mit fog dogozni és majd mit akar elérni. Oda- vissza nem értünk egyet a másik elképzeléseivel.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Váljunk el és éljük tovább az életünket és akkor ennyi volt? Vagy várjak hátha ő is kiábrándul az itthoni életből?
26/N
Szinte kivétel nélkül ezek az érvek motiválnak engemet is.
#5 voltam.
Kedves kérdező a hozzászólásod alapján szerintem egyértelmű mit kell tenned!
Azt tanácsolom teljeskörűen informálódj az adott országról mielőtt elindulsz, illetve beszéled az ottani nyelvet minimum középszinten! Ha ezek megvannak nagy baj nem érhet, és csak jól sülhet el a dolog.
Üdv, egy külföldön élő.
Nekem fontos az anyanyelvem, de az, hogy 8-18-ig melózzak húgyért-szarért diplomával, nettó 120-ért, hát az nem.
Itt ugyanazért a diplomáért kevesebb munkával megkeresek 4000 frankot.
A párom mérnökként otthon 300 ezret vitt haza maximum. Itt kinn 8000 frank a fizetése - nagyon nem mindegy.
3 választási lehetőségetek van:
1. itthon maradtok ennek ellenére
2. kimentek külföldre
3. te kimész külföldre, ő meg itthon marad, tehát szakítotok.
Nektek kell tudnotok, hogy mennyit áldoztok fel a másikért, kettőtökért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!