Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy kezdtetek közös életet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kezdtetek közös életet?

Figyelt kérdés

Röviden elmondanad. Előbb munkahelyet kerestetek párotoknak vagy előbb lett lakás és utána melohely..

Kort és nemet is

2017. jún. 13. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A párom dolgozott már rég, nem kellett váltani a költözés miatt, én tanultam még de fizetést kaptunk érte, ezért összeköltöztünk a vége felé, így én kerestem munkát csak pár hónapig, de addig is volt juttatás, tartalékom, szóval nem volt vészes.

Nem mertük volna bevállalni úgy hogy egyikünk se dolgozik, nem is lett volna így miből elkezdeni, mert nem kevést pénzt vitt.

23N

2017. jún. 13. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindketten melóztunk, igaz, én jóval kevesebbet kaptam mint ő.
2017. jún. 13. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Ő dolgozott akkor már több, mint egy éve kinn, én költöztem hozzá, még a nyelvvel vacakolok, és munkát keresek.

Ez van, de viszem a háztartást, főzök, és intézem az ügyeket, meg amire megkér.

28N

2017. jún. 13. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindketten dolgoztunk. Úgy hozta az élet, hogy az én lakótársam elköltözött, a párom lakótársához meg odaköltözött a párja, így abszolút logikus lépésnek tűnt, ha ő hozzám cuccol. Idomultunk egymáshoz, megnéztük hogy megy ez nekünk, majd elkezdtünk lakásokat/házakat nézegetni. Közben megtörtént a lánykérés, összeházasodtunk és kb. háromnegyed évvel az esküvőnk után költöztünk be a saját lakásunkba. Kb. ennyi.
2017. jún. 13. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Én még egyetemre jártam de dolgoztam mellette, a párom már régóta dolgozott, így kerestünk közös albérletet. Két évvel később megtörtént a lánykérés, egy évre rá az esküvő, addigra az egyetemet is befejeztem és teljes állásban dolgozni kezdtem. Most tartunk ott, hogy lassanként saját lakást keresünk.
2017. jún. 13. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Párhuzamosan csináltuk a kettőt, tehát nézegettük a lakásokat és a munkákat is. De a lakást hamarabb el akartuk intézni. Mikor elkezdtek reagálni a cégek az önéletrajzokra, hívták ugye páromat interjúkra, akkor fixáltuk le, hogy melyik lakás lenne ideális, és szerencsére a tulaj se vacakolt a dolgokkal, így hamar alá tudtuk írni a szerződést. Utána rövid időn belül pedig már kezdhetett az új munkahelyén.

23/N

2017. jún. 14. 00:39
 7/11 anonim ***** válasza:

vicces, hogy ebbe nem kötött bele senki:

"Előbb munkahelyet kerestetek párotoknak" :)

ezt csak elírtad?

nálunk pont ez a helyzet. együtt élünk, és munkát keresünk a barátomnak, illetve főképp ő.

2017. jún. 14. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Nos, mivel ez a FELNŐTT rovat...sem munkát, sem házat nem kellett keresni. :)

Váltam pont, megismerkedtünk, marha gyorsan összejöttünk, s mivel mindketten vágytunk egymás társaságára, egyre több cuccom ragadt itt nála már az első héten.

Nem albérlet, saját tulajdonú háza.

30N voltam akkor, Ő 50+.

Két éve vagyunk együtt.

2017. jún. 14. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

És tényleg ott van felül, hogy felnőtt párkapcsolatok. :)

Aki most jön ki az egyetemről, se munkája, se semmilye, az nekem ne mondja, hogy a felnőtt kategóriába való ez a kérdés.

2017. jún. 14. 16:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves 7.hozzászóló. Azért írtam így mert párom költözne oda ahol én élek. Ezért nyilván nekem több ismerősöm van itt mint neki.

Kedves utolsó. Nem most jöttem ki az egyetemről. 14 éves korom óta dolgozom.

2017. jún. 14. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!