Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltek együtt olyan férfival, akinek rengeteg az előváladéka?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogyan kerülitek el, hogy az egész ágynemű olyan legyen? Ha a párom csak hozzám bújik, már csorog neki rám és a lepedőre, ha ezután a hátára fordul, már a takarón is lesz egy nagy, csillogó folt.
Minden nap cserélitek az ágynemű-huzatot? Bocs a hülye kérdésért. :D
2017. jún. 12. 13:43
1/5 anonim válasza:
Ha zavar,akkor nem tudsz mást tenni, cserélni kell naponta az ágyneműt és a lepedőt.
Maga az előváladék nem hagy különösebben foltot, csak ha spermát is tartalmaz. Van egy jellegzetes illata, fertőtlenítő szagú, nem véletlenül, ez az egyik funkciója.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen pasik rövidebb ideig (nem ez volt a gond), így megértelek. Próbáld vele ezt megbeszélni és egy praktikus megoldást találni, pl. vastagabb betétű alsót, amely pamutból van, nem pedig műszálas boxert. Ha nekem nőként ilyen időszakaim vannak, akkor két bugyit is felveszek.
3/5 anonim válasza:
fúú, de undorító.
bocs, de én kiábrándulnék belőle.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez valami betegség? Nem hallottam még ilyet, hogy egy pasinak ennyi legyen.
5/5 anonim válasza:
A nemi betegsegek egyik tunete a nagyon bo valadek szex elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!