Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan gagyi filmeket akar nézni és ilyenkor idegennek érzem magam tőle teljesen? Mi legyen? A te tapasztalataid?
Leginkább az akciófilmeket, horrorfilmeket és vígjátékokat szereti.
Tudom hogy ezekben is vannak jó filmek, nekem is vannak ezekben a kategóriákban kedvenceim.
De ő az alja gagyikra van rákattanva és nem úgy hogy direkt, szórakozásból néz ilyeneket és nevet hogy milyen rosszak, hanem neki tényleg az ilyen Transformers, Adam Sandler filmek, Expendables, harmadrangú horrorok a filmművészet csúcsa. (Ezek most csak friss példák voltak, csak hogy értsétek)
Az élet más területein megértjük egymást, de nem tudom ilyenkor hogy ez hogy lehet, ha a rossz filmekre van igénye kizárólag. Amiben több van agyatlan gyilkolásnál, agyatlan poénoknál vagy agyatlan ijesztgetésnél, az mondhatni már őt nem is érdekli.
Én az életemben sokat tanultam filmekből és többet jelentettek popcornzabálós szórakozásnál legtöbbször. Nekem is van egy pár gagyibb film, amiket szeretek, nem vagyok egy filmsznob, de ez nagyon elidegenítő mégis.
Figyelj, nálunk is van úgy, hogy olyat néz, amit én nem szeretek.Van az ebédlőben tévé, van a nappaliban, tehát meg tudunk egyezni.Ha úgy van, akkor vagy elvonulok a hálóba olvasni, vagy a nappaliba tévézni, de inkább olvasok a kislányomnak valamit.
Nem hiszem, hogy egy helyiség van a házban ahova el lehet vonulni.
Olvass olyankor a hálóban, vagy netezz.Nem vagy hozzászögezve.
Felnőttként ezeket már meg kell tudni oldani, hisz ezek csak apróságok.
Én megértem a helyzeted, a kapcsolatom ráment Columbo(asszem így írják) részeire.
Én mindent szeretek, igyekszem mindenért lelkesedni, de ez nem ment.
Mivel nekem mindegy volt mit nézünk, csak ezt ne, ő elkezdett erre vágyni, mert kiskorában is nézte, és jöttek a veszekedések, miért nem vagyok képes élvezni vele, mikor ő is mindent megnéz velem(amiket ő választott nekem meg ugye mind megfelelt, mert mindent szívesen nézek).
Nem tudtuk megoldani a dolgot. Teljesen kiábrandultam belőle. Mondjuk az is vicces volt, és kiábrándító, mikor kiderült, hogy csak goát hallgat szívesen. Minden stílusból vannak kedvenceim, de goa?
Nem tudtam elképzelni, hogy lehet ilyen különböző(borzasztó) ízlése egy ennyire szimpatikus srácnak. Mindenben olyan jól egyetértettünk, de filmezni és zenét hallgatni nem tudtunk együtt. Ami tizenévesen ugye életbevágó kérdés volt.. ki is nyírta a kapcsolatot.
Amúgy én most néztem meg 5 évadnyi mylittleponyt, de ugyanúgy lelkesedek az ádám almáiért például. Ezt el tudom fogadni, ha valakinek vegyes az ízlése, de ha egyoldalú, az nálam felejtős.
Tökre értelek. Nem sok jót ígér... a film az csak az egyik, nem is a legfontosabb, de a legláthatóbb jele, hogy nagyon más a világotok.
Ha semekkora közös rész nincs... akkor nincs ám másban sem, hiába mondod, hogy "megértitek" egymást. A frászt. Csak el tudjátok kerülni, kendőzni - egy darabig.
Ha nem tudod a heti egy-két estén elfogadni, ha épp ő választ filmet, akkor fel kell függeszteni a közös filmezős estéket, igazából ennyi a dolog kulcsa. :)
Szerintem ő is ugyanúgy kiírhatná ezt a kérdést, mert nyilván, ha más az ízlés, akkor neki meg az nem tetszik, ha te választasz filmet.
De a közös filmezés kedvéért gondolom lenyeli. :)
Szóval:
1. Ne legyen közös filmezős este, akkor nincs gond.
2. Válasszatok egyenlő arányban filmet, akkor kölcsönösen elviselitek azt, ami nektek nem tetszik.
3. Csak olyan film kerüljön terítékre, ami mindkettőtöknek tetszik. Ha nincs ilyen, akkor 1-es pont.
Mi baromi ritkán nézünk együtt filmet hasonló okokból, ha egyikünk sz.ar filmet néz, akkor a másik elgépezik mellette vagy mást csinál. Csak azt nézzük meg együtt, ami érdekel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!