Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok a körömcsipesz közös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok a körömcsipesz közös, vagy mindenkinek van sajátja, és csak azt használhatja?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 16:52
1 2
 11/15 kriszpo ***** válasza:
Jesszus! Mitől félsz? A gombától? Arra ott a Canesten.
2017. ápr. 26. 20:41
 12/15 Nereida3 ***** válasza:
Nekem nem baj, ha közös, de a férjem inkább vett nekem, minthogy az övét használjam. 17 én után elkevertem szeretett körömcsipeszemet.
2017. ápr. 27. 09:31
 13/15 anonim válasza:
0%

bugyi,

gatya,

fogkefe,

borotva,

körömcsipesz,

és minden más, SZEMÉLYESEN INTIM eszköz

KÖZÖS használata, KERÜLENDŐ!

(Még házastársak között is...)

Magyarázatok:

1. Semmi biztosíték sincs arra, hogy a fenti "instrumentumok", fertőtlenítve voltak, mielőtt használatba vettük!... (Pláne, ha nem a házastársunkét használjuk...)

2. A férfiak baktérium-"kolóniája", nem teljesen ugyanaz, mint a nőké! – Ergo: a két nem-béli egyedek élettanilag nincsenek 100%-ban felkészülve a másik nem-béli egyed baktérium-"kolóniájának" tűrésére, vagy pláne leküzdésére! (Pláne, ha nem a házastársunk instrumentumát használjuk...)

2017. ápr. 27. 23:55
 14/15 anonim válasza:

Mindenki a sajátját használja. Nem a gombától való félelem miatt (egyikünknek sincs), hanem háklisak vagyunk rá.

Nem szeretjük, ha a finom, kényes eszközeinket a másik nem mindig arra használja amire (szerintünk) való.

2017. máj. 1. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok egyéb mellett ezek is az intim szféra részei. Mentális és egészségügyi szempontból egyaránt. Előző hozzászóló még nem küzdött körömgombával biztos, ha a Canestenre esküszik.
2017. máj. 2. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!