Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ti is kiakadnatok?
Figyelt kérdés
Pasim kozolte, hogy nalunk alszik majd egy kolleganoje, mert nincs hol aludnia hetfon. En mondtam, hogy akkor aznap nem alszok otthon. Erre tok kiakadt, de az a csaj egy nagypofaju idiota, nincsenek is annyira joban, en meg mar kinottem a koleszos idokbol, nincs kedvem idegent kerulgetni. Inkabb alszok valakinel. Meg se kerdezett, hogy zavarna e, o lakasa vegulis...2017. márc. 25. 12:05
21/22 anonim válasza:
Ha nincsenek jóban, miért ajánlotta fel neki? Nekem is van pár kollégám, akivel nem vagyok jóban, eszembe se jutna hazahozni őket!
22/22 anonim válasza:
A pasid tudta hogy nem csíped ezt a nőt? Mert ha igen, akkor valóban nem volt átgondolt húzás részéről ez a túlzott jótékonykodás. Ráadásul felesleges is, hiszen ha munka ügyben jön a nő, akkor a munkáltatónak kötelessége szállást biztosítani, nem hagyatkozhat arra, hogy majd megoldja valahogy az illető. A barátodnak inkább ebben kellett volna segítenie, nem pedig hazavinni harmadiknak, különösen ha kicsi a lakásotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!