Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak engem frusztrál a nőnap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem frusztrál a nőnap?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén én már a valentin nappal se tudtam mit kezdeni, most meg itt a nőnap. Nem tudok mit venni, mert kacatot nem akarok, csokit ne mert a feleségem elvileg fogyózik, virágot egyszer vettem (nem mondom, hogy a legolcsóbbat) akkor az volt, hogy minek ilyenre elszórni a pénzt... igazából az év minden napján hozom viszem a gyereket iskolába, közötte dolgozom, mindig én vállalom be a kockázatosabb, húzósabb dolgokat, keresem is a komolyabb pénzt, ennek ellenére én járok a rosszabb kocsival, stb. csak hogy a feleségemnek legyen jobb. Nem sajnáltatni akarom magam, de szerintem nem lehet mondani, hogy el lenne nyomva a feleségem, vagy nem élne jól mellettem. Valahogy nem érzem, hogy még valami extra kedveskedéssel kellene még ilyenkor előrukkolni, meg energiám sincs rá. Párom már nem is várja, vagy beletörődött, de én ezekre egyszerűen képtelen vagyok. Valahol mégis érzem hogy lenne biztosan elvárás, aztán nem hogy jól, inkább rosszabbul érzem magam ilyenkor.

2017. márc. 8. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

mit kell itt rinyálni? veszel egy szál virágot, vagy csokit és kész. ez a nap ajándék szempontjából csak erről szól!

az érzelmi vonal az teljesen más.

az a baj, hogy az emberek sokszor túlragozzák az egészen egyszerű és apró dolgokat is, és felnagyítják világméretű nagy problémává.

2017. márc. 8. 21:35
 2/21 anonim ***** válasza:
43%

Annyira sok dolgod azért mégsem lehet, ha van még energiád ezen a teljesen felesleges dolgon agyalnod...

Abból amit pedig leírtál egy igazi toolnak tűnsz, de a te élted, szóval azt csinálsz vele amit akarsz.

2017. márc. 8. 21:36
 3/21 anonim ***** válasza:
63%

Ha komolyan diétázik(életmódot vált), és nem koplal, akkor a proteinszelet simán mehet. :)

Vagy finom zabszeletek is, amik ugyan szénhidrátok, de lassan szívódnak fel, így ha munkában megeszi a feleséged, akkor nem lesz hamar éhes, és kevésbé csábul el egy fehérlisztes péksütire.

Az ötletek tárháza kifogyhatatlan, DE ha mindkettőknek elfogadott, hogy ti nem ünneplitek ezeket, akkor gond sem lesz belőle.

21/L

2017. márc. 8. 21:37
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit tényleg erőltetett, hogy napokat jelölünk ki ilyen fontos dolgokra, mint például: szeretet, halottak, nők, anyák, gyerekek, fák stb.

Kicsit olyan "kötelező szabványosítás" érzete van, némi üzleti érdekeltséggel megtoldva. A legtöbb nagy világnap előtt kaszálás van, még azok előtt is ahol nincs ajándékozás (3 napos hétvégék turisztikai bónusz bevételei).

Meg álszent is. Halott szeretteinkre nem csak november elsején emlékezünk. Nem csak dec 25-26 kellene a nagy szeretetesdi, hanem mindig. De sokan akkor bazsalyognak az ellenségeikkel is. Szerelem sem csak feb.24-én van. A nők helyzete sem változik a mai csoki/virágesőtől. A fák pusztáítása is folyamatos, hiába a fák napja.

Tettek kellenének, és nem "napok" meg harsánykodás. Lenne normális összhang a két nem között, azonos bér, azonos feltételek, és egyik sem élne vissza a saját külön tulajdonságaival (férfiak - fizikai erőfölény, nők - bíróság sajnálatra játszás pl. váláskor). Hanem szépen, összhangban létezhetne a két nem, ahogyan kellene.

És remélem nem jön ide valami liberó okoskodni, hogy nem két nem van, hanem 22 vagy mennyi...

2017. márc. 8. 21:41
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
Én lesz.rom a nőnapot.
2017. márc. 8. 21:42
 6/21 anonim ***** válasza:
46%
#4 Valentin nap hatalmas kasza ünnep. Semmi értelme nyilván, ahogy a többinek sem. Én speciel a névnapot is rühellem, sosem értettem azon mit ünnepel meg bárki is...
2017. márc. 8. 21:44
 7/21 A legrosszabb ***** válasza:
76%
Engem az frusztrál, hogy rá akarnak kényszeríteni, hogy 15-20 ezer forinttal le legyek húzva a kicseszett ajándékokra, virágokra, édességekre alles zusammen minden nőismerősömnek. A nőknek nemhogy jólesik a megköszöntés, hanem egyenesen elvárják. Aki nem nőnapozik önfeledten több ezer forintos ajándékkal, az egy buta, bunkó, tapló alak. Ehelyett inkább év közben veszek nekik olykor egy-két meglepit, édességet, cukrot, csokit. Ennyi. Engem sosem érdekelt a nőnap, ócska kommunista kreálmány, nem is szoktam feleslegesen költeni rájuk (2-3 személyen kívül).
2017. márc. 8. 21:44
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Ma kb. az 5. hasonló kérdés.
2017. márc. 8. 22:05
 9/21 anonim ***** válasza:
58%

Kaptam egy cserép kankalint, jólesett.

Ennyi a nőnap, nem féloldalas tirádák meg siránkozások.

2017. márc. 8. 22:16
 10/21 anonim ***** válasza:
Azért remélem születés és névnapot sem akartok ünnepelni.
2017. márc. 8. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!