Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hármasozással kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasozással kapcsolatban van valakinek hosszútávon tapasztalata? Megpróbáljuk mégegyszer?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy most szexualitás vagy felnőtt párkapcsolatok témába írjam ki a kérdést de talán inkább ide illik. Előre leszögezném, hogy akinek az értékrendjébe ez nem fér bele akkor az inkább lépjen vissza mert nem bunkó kommenteket akarok kapni hanem normális válaszokat előre is köszi.

Szóval a barátnőmmel picit több mint egy éve vagyunk együtt, iszonyatosan szeretem Őt. Tökéletes nő minden hibájával együtt, gyönyörűszép okos kedves humoros kalandvágyó és nagyon egymásra hangolódtunk. Igazából egy nagy hibája van az pedig az, hogy túl "könnyűvérű" hogy így mondjam, meg szexuálisan nagyon aktív, ezzel nincs is gond igazából, meg engem nem zavar az sem, hogy több férfival volt már mint én nővel, de igazából nagyon jó is az ágyban. Hűséges hozzám bár tudom hogy sokszor nehéz neki, igazából én vagyok az első normális párkapcsolata azelőtt akkor pasizott amikor akart, tudom ez furán hangzik de ő tényleg nagyon "aktív" ilyen téren, nagyon sok szex kell neki és van már amikor nehezen bírom persze ez nem panaszkodás akar lenni.

De volt egy rossz időszakunk amiből majdnem szakítás is lett de igazából egyikünk sem akart és végülis megbeszéltük, hogy kipróbáljuk hármasba, mivel úgyis a szakadék szélén táncoltunk max beleesünk nem veszthetünk semmit ha utána rossz érzéseink lennének. Úgyhogy megtörtént a dolog egy félig-meddig ismerőssel és valami elképesztő volt. Én féltem tőle nagyon mert ugye a másik fél srác volt de nekem is tetszett a dolog a barátnőm meg totál odavolt. Kábé 3-4 órán át csináltuk én pl még sosem élveztem akkorákat, és látni azt, hogy a barátnőm mennyire élvezi nagyon izgató volt és jó érzés. Utána nem győzött hálálkodni meg köszöngetni ezt a kis "ajándékot". És ez úgymond megmentette a kapcsolatunkat mert utána egyből kibékültünk és csak sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, azóta is minden rendben van sőt jobb mint előtte, azóta sosem mondja már nekem, hogy önző vagyok stb pedig mindig a fejemhez vágta.

A másik sráccal egyébként azóta sem beszéltünk nem tudjuk mi van vele, és úgy volt, hogy csak egyszeri alkalom volt. De mostanában foglalkoztat a dolog újra, mert tényleg nagyon stresszes vagyok manapság és nagyon fáradt, ilyen időszakomat élem és látom a páromon, hogy megint kezd kevés lenni neki amit kap, hiába csinálja magának naponta többször.

És szeretném megint hármasba csinálni, Ő tudom hogy oda lenne az ötlettől mert ha már csak megemlítem neki is vigyorog mint a tejbetök és azóta is többször felhozta a témát. De azért vannak kétségeim, hogy oké hogy egyszer becsúszott de vajon ez tényleg rendben van? Én mindennél jobban szeretem a barátnőmet de néha rámtör, hogy lehet hogy igazából mégsem szeretem ha ezt "hagyom"? És nem tudom most, hogy jó a kapcsolatunk vajon most is jót tenne, meg félek kockáztatni. És attól is félek, hogy esetleg akit találunk, iránta kezd érezni valamit és elhagy miatta.

Persze erre semmi racionális okom nincsen, de azért ott motoszkál a fejemben, hogy ezzel most kísértem a sorsot. De azt sem akarom, hogy rosszul érezze magát egy picit is a kapcsolatunkban, vagy ne adj isten előbb utóbb a tudtom nélkül csinálja mert az már teljesen más kategória, furcsa de azt már nem bírnám. Tudom, hogy nagyon jót tennék vele megint és én tényleg azt akarom, hogy boldog legyen. Meg nekem is izgalmas lenne de nemtudom hosszú távon ennek milyen hatásai lehetnek. Valaki tud segíteni?

2017. márc. 6. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"És ez úgymond megmentette a kapcsolatunkat mert utána egyből kibékültünk és csak sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, azóta is minden rendben van sőt jobb mint előtte, azóta sosem mondja már nekem, hogy önző vagyok stb pedig mindig a fejemhez vágta."

Vagyis kizsarolta és -hisztizte a dolgot, te belementél, és most csóválod a farkad, amiért jutalomként nem oltogat. Élvezted, hát élvezted, cuckold alkat vagy, van ilyen. Viszont észre sem veszed, hogy a csaj rángat, mint egy marionett-figurát.

2017. okt. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!