Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már hosszú ideje együtt vannak, ti mit csináltok együtt? Pl esténként, hétvégén ha együtt vagytok? Nem unjatok egymást?
Érdekes, hogy a telefon a kezében engem is mindig zavart, ellenben egy csomó olyan eset volt, hogy együtt ültünk a szobában, mindketten laptoppal az ölünkben, és neteztünk, közben meg néha beszélgettünk meg linkelgettünk egymásnak dolgokat, és ez viszont nem zavart soha.
Amúgy nem unjuk egymást, mert ha épp nincs mit mondanunk a másiknak, akkor törődünk mindketten a saját dolgunkkal, olvasunk, filmet nézünk (együtt vagy külön), ez meg az, aztán előbb-utóbb úgyis hiányozni kezd a másik :)
A gyerekeink már felnőttek, kirepültek, élik a saját életüket. Mióta kettecskén maradtunk, több időnk jut egymásra, a terveink átbeszélésére, a napi történések elújságolására, a kapcsolatunk ápolására. Tv-t már régóta nem nézünk, esténként, ha úgy ítéljük, bekapcsolunk egy filmet a Youtubeon, vagy szörfölük hálón, olvasunk, írok. Néha szombaton elmegyünk ebédelni valahová, vasárnap Flohmarktba, vagy éppen baráti házaspárokkal találkozunk.
Vannak ezen kívül egyéni programjaink is. Én pl bősz horgász vagyok, a feleségem meg nagyon szeret kézimunkázni. (Szoktam is neki mondani, hogy drágám, ha te nő létedre hímezhetsz, akkor én hím létemre miért nem nőzhetek?) Igaz, nem hímezni szokott, hanem kötni.
Nálunk szabály, hogy hazaérve letesszük a telefont, és nem buzeráljuk amíg otthon vagyunk.
58F
Mi a párommal együtt élünk, sőt együtt dolgozunk egy irodában ülünk egymástól 1.5m-re. Nem unjuk egymást.
Szabad időkben kirandulunk, moziba megyünk, neha együtt néha külön találkozunk a barátainkkal.Annyi program lehetőség van.
Otthon este TVzünk együtt vagy csak kibontunk egy üveg bort, pezsgőt és beszélgetünk. De van hogy elmegyunk táncolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!