Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek, éltetek már együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, éltetek már együtt hosszabb ideig angol férfivel?

Figyelt kérdés

Ha igen, hány éve vagytok együtt?

Mennyire más angol férfivel élni, mint magyarral?

Melyik országban éltek?

Hány évesek vagytok?

2017. jan. 11. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:

3 évig éltem vele és 5 évig voltunk együtt.

Annyiban, hogy nem tud magyarul.

Anglia.

Én most 26, ő 31.

2017. jan. 11. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Angol anyanyelvű, ír férfi számít?

12 év volt, házasok voltunk. Magyar pasival még sosem éltem együtt. Vagyis rajta kívül mással még nem éltem együtt. Írországban is éltünk és itt is. Pár éve váltunk el. Ő most 47 én 39.

2017. jan. 11. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
6%

Dannal elek es angolul beszelunk (eszaki orszagok en egykalapala vennem oket )

Nemsokara osszekoltozunk. Allandoan megy a harc a reszerol hogy miert nem elobb de a tanulmanyaim egy masik varoshoz kotnek.

O 26 en 24.Dania

2017. jan. 11. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

En vagyok a harmas lemaradt hogy mi a kulonbseg .

Jartam magyar fiukkal hat az elejen ugy tunik soka a kulonbseg aztan pedig ra kell jojjek h ezer kilometerek sem szamitanak mert ugyanugy viselkednek nagy atlagban.

Legfobkeppen feltekenyek, kovetelozoek, belelustulnak a kapcsolatba egy ido utan..

2017. jan. 11. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Igen, egy igazi gentleman, mindig szépen beszél velem és általában mindenkivel, nyugodt, megbízható. Ő 29, én 27.
2017. febr. 14. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
kicsi a farka
2017. febr. 21. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!