Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindig arra gondolok hogy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig arra gondolok hogy meg csal!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Együtt élünk a párommal, nekem van egy gyermekem az előző kapcsolatomból és most várandós vagyok a közös babánkal! Mióta megtudtam hogy babát várok folyton arra gondolok hogy nem hűséges hozzám a párom! Igazából nem jár el sehova a munkahelyén kívül én még is mindig csak azon katogok hogy van valakilye! Mikor felhozzák a haverjai ezt a tejfalasztos ivászatot is már előre minden bajom van! Néha csak rám jön a síró görcs minden ok nélkül! Sokszor gondolok arra hogy egyedül milyen nehéz lenne 2 gyerekkel mert akkor legalább nem ezen járna az eszem hogy meg csalnak 😭
2017. jan. 10. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért agyalsz ezen? Van valami okod rá? Valami megváltozott?

Csak magadat kínzod ezzel (meg őt is ha érzi), semmi értelme, ne gondolj erre. Tejfakasztós bulin meg már csaknem csajozna, illetve azon neked nem kell ottlenned? Egyik ismerősünknél a nő is ott volt, pontosabban a haverok mentek oda...

2017. jan. 10. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem adót okot sem rá és lehet hogy a hormonok vagy nekem ment az eszemre valami! Nem nálunk az a szokás hogy amíg mi a kórházba vagyunk addig tartják meg hogy aztán utána egy estét se maradjon ki!
2017. jan. 10. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy aggodnod kellene.

Altalaban mikor valaki ennyire gorcsosen fletekeny akkor ott inkabb magadban kell keresned az okokat nem a parodban.

Valoszinusitem hogy oszinten senki nem merne a szemedbe mondani ezeket amiket mondok.

En egy idegen vagyok es latatlanban itelkezem de joszandekkal.

1.hormonok -ez egy eleg valoszinu erv

2.meghiztal a terhesseg alatt es az onbizamad kisseb lett ezaltal es ugy gondolod nem kivan mar a parod

3. egesznap otthon vagy es attol fuggetlenul hogy a gyermeked neveled meg mindig rengeteg idod van agyalni ilyen fleesleges dolgokon

4. egy osizinte beszelgetes jot tenne a paoddal

Ehhez kell egyfajta nyitottsag h ki tudd mondani hogy nezd en nagyon tresszes vagyok mert az elezo parommal nem ugy alakultak a dolgok ahogy elterveztem es emiatt gorcsosen felek hogy veled sem fog.

2017. jan. 11. 00:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm aválaszokat! A hizáson kívül bármelyik lehet igen azt azért nem gondolom mert hál isten eddig csak a hasam nöl! Ha eről szeretnék beszélni vele akkor általában duzogás van a részéről mert én miért nem tudok megbízni benne! A legelső páromnál volt az hogy folyamatos volt a megcsalás és az nagyon meg maradt bennem! Aztán jött a volt férjem ő nála soha nem voltam féltékeny nem is volt megvsalás sőt még olyan is volt hogy én küldtem őt mennyen el a haverjaival szórakozni! Most ha ilyen lenne Sztem aludni se tudnék meg örülnék! Gondolom arra is felkérések egy szakértőt is már mert ez nem normális 😭
2017. jan. 11. 08:24
 5/5 Kérdezi válasza:
100%

Ha nincs rá semmi utaló jel ne hidd ezt, ha veled van és a gyerekedet elfogadta és most a közöst várjátok, miért csalna meg? és miért hiszed ezt? bízz magadban és a párosban kicsit.

én is hittem már, hogy a párom megcsal, de hálaistennek vaklárma volt , leküzdöttem a féltékenységet és most boldogok vagyunk.

2017. jan. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!