Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Honnan lehet tudni ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha egy nő feladta a hisztit, duzzogást?

Figyelt kérdés
Barátnőmet megkérdezve hogy velem van e baja.Mondott amit mondott.Viszont amikor el akartam mondani hogy miért kérdeztem belém folytotta a szót úgy ahogy.Én halkan finom hangon közöltem vele hogy "MEG SE HALGATSZ" ezután megfordultam és visszamentem a szobába.Kb. 30 perc után bejött és lefeküdt mellém aludni.Én úgy látom ez megtörhette a jeget! Eddig azt csinálta a napvégi alvást nem nézve hogy bejött a szobába igazított a takaróján az ágyon és kiment (amikor van ideje napközben aludni szokott).
2016. nov. 3. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A hiszti és duzzogás feladásának pontos időpontját szinte mindig a halottkém állapítja meg.
2016. nov. 4. 00:21
 2/10 anonim ***** válasza:
1es ezt feljegyzem :D
2016. nov. 4. 00:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Igaz mindig hajlamosak rá,de adott esetben mégis miből lehet észrevenni.
2016. nov. 4. 00:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi tapasztalatok:leül melléd és dújik/bököd/lököd, békülő szex (utálom mint a sz..t), úgy tesz mintha nem történt volna semmi.
2016. nov. 4. 00:55
 5/10 A kérdező kommentje:

4esnek

Ez a mintha nem történt volna semmi ez ismerős.Leginkább akkor történik ez mikor rájön önmagában hogy nincs vagy nem teljesen neki van igaza.

2016. nov. 4. 02:38
 6/10 anonim válasza:
Ha megnyugszik akkor abba hagyja. De nem árt ezeket a "kis problémákat" is megbeszélni. Ki miért hibás a történtekért. Ezt elfogadni, hogy a másiknak mi esett rosszul. Késöbbiekben ezt tudva talán nem lesz annyi konfliktus, hogy a barátnőd megsértödjön.
2016. nov. 4. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Atya ég. Normális kapcsolatban onnan tudod, hogy vége a vitának hogy higgadtan megbeszélitek, és meghallgatjátok egymást. Az hogy egymásba folytjátok a szót és nem beszélitek át nem jó taktika mert a probléma nem szűnik meg, a tüske bennetek marad. Ha pedig baromságról van szó akkor annyit tudtok mondani hogy bocs szívem hogy ilyen hülye voltam l, felejtsük el. Semmi baj drágám. Ez olyan nehéz?? Jelekből kell kitalálni hogy dühös e még? Kérdezd meg bmeg...
2016. nov. 4. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:
7. Vagyok. Ha meg ő képtelen a normális kommunikációra akkor szerintem ennyi volt.
2016. nov. 4. 13:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Ő vele higgadtan nehéz amennyit dolgozik.Abban a pillanatban és hangulatban és sokszor a türelmetlenségből belemfojtja a szót néha azt érzem mintha engem csak formaságból halgatna meg.Olykor úgy látom mondhatok bármit nem számít csak a maga oldalát nézi
2016. nov. 4. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem ertem. Eddig nemis aludt veled? Vagy mivan?.
2016. nov. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!