Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érdemes ilyen tulajdonságokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen tulajdonságokkal bíró férfit szeretni?

Figyelt kérdés

Párom nyugodt,minden agressziótól mentes ember.Nincsen káros szenvedélye és őszinte.Tudom hogy sosem csalna meg.

Tiszta,igényes a külsejére,az ágyban is összeillünk.

Ezek a pozitív dolgok.

A negatívok pedig hogy elsősorban önmagát nézi,sokszor nem veszi figyelembe hogy én mit szeretnék.Azt hiszi mindenkinek úgy jó ahogy neki.Megbeszéljük a dolgainkat ezzel nincs baj csak éppen még sincs változás.Ezenkívül nem tesz azért semmit hogy haladjunk az életben,ehhez most már kényelmes.Ez engem zavar.

Sokat gondolkozom rajta tényleg leéljem-e vele az életemet vagy sem,szeretem,azzal nincs gond,mégis zavar a dolgokhoz való hozzáállása.

Ti mit tennétek,változtatnátok,vagy beletörődnétek hogy ez jutott.

46/Nő

2016. okt. 30. 10:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as,legalább te megértesz.Nem függök tőle anyagilag,nem vagyunk házasok,és ő nem is keres jól.Mondjuk én sem.A bizonytalantól félek igen,de csupán olyan értelemben hogy találok-e még olyan férfit akit egyáltalán szeretni tudok.És persze azért azt is tudom hogy páromnak vannak kedvező tulajdonságai is ami talán másban nem lenne meg.Ilyen értelemben félnék a váltástól.

Szeretnék mellette maradni,bizonyos értelemben úgy érzem ő életem szerelme,mégis az önzősége miatt sok az ellentét köztünk.

Ja,például nem szereti ha este filmet nézek,inkább szex és aludjunk utána mert korán kell kelni.Én pedig mindig jó film mellett szerettem elaludni,akkor is ha korán kelek.

Ez apróság tudom,de ha mindennap ez van,kiábrándulok a mindennapokból.

Nyáron pedig ha elmegyünk egy strand mellett látom mennyi ember van ott.Ők mind nagyravágyóak? Párom azt mondja azzal kell megelégedni ami van.

Nehéz dönteni...

2016. okt. 30. 12:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Tegyél egy próbát azzal, hogy egy barátnővel, vagy baráti társasággal elmentek strandra, várost nézni, stb. Így megkapod azt, amiről azt érzed, hogy kimarad.

Ha őt nem zavarja, akkor beválhat.

Minden másban kompromisszumot kell kötni. Pl. Szex után ő fordul a fal felé, te meg nézz egy filmet, és aludjatok. Nem hiszem, hogy ugyanúgy kéne elaludni, vagy ezzel zavarnátok egymást.

2016. okt. 30. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!