Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek, hogy a párotok mellettetek más nőkkel is "foglalkozik"?
A foglalkozást úgy értem, hogy gyakran (napi-kétnapi szinten) meztelen lányokat nézeget szabadidejében,le menti a képeket. Van, hogy elvonul hosszabb időre a mosdóba, miután már alszom. Volt, hogy az utcán lefényképezett magának egy csinos lányt (én akkor épp máshol voltam).
Már több mint egy éve élünk együtt. Heti 1-2x van szex. Bizonyos szintig lehet, hogy normális amit csinál, de mégis csak szeretem és van bennem féltékenység, rosszul esik, és ezt soknak tartom. Én többször mondtam neki, hogy megadok neki bármit, amit szeretne, de nem változott semmi. Teljesen biztos, hogy nagyon szeret és nem csal. Már egy párszor beszéltünk erről, de sosem tud mondani egy értelmes mondatot. Valaki azt mondja, hogy nem normális amit csinál mellettem. Szerintetek? Nálatok nincs hasonló helyzet? 22/L a párom 27/F
Szinte mindannyian ugyanazt gondoljuk a helyzetedről - nem kezeljük sehogy, mert ilyen pasival nem lennénk együtt -, kivéve a második válaszoló ("23L"), akiről messziről lerí, hogy fiú . "A pasik sokkal inkább változatosságra vágynak", "friendzone", stb??? Szóval úgy olvasd a válaszát is.
25N
Biztos elkuldtem volna mar... egyaltalan nem tetszene ez... 2 hete szultem a kisfiunkat,azota bent vagyunk a korhazban es szules elott voltunk egyutt 1hettel utoljara.. napok ota ezt beszeljuk hogy mar nagyon nehezen birjuk mind 2en.. meg igy sem nyult magahoz megvarta hogy tegnap ejszakara haza menjek es segitsek rajta:)
Jo nem vaksagot fogadnak a ferfiak de csinalhatna diszkretebben hogy ne bantson meg teged.
A pasid egy szatír titokban.... Dobd ki..
Nagyon fiatal vagy és sok hal van a vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!