Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tőlem is azt fogja elvárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőlem is azt fogja elvárni majd, mint az anyjától?

Figyelt kérdés

A párom még a szüleivel lakik, mert nincs egyelőre pénzünk összeköltözni és én még tanulok.

Sokszor beszélgettünk erről a témáról és olyankor határozott véleménye volt arról, hogy a férfi meg a nő meg kell ossza igazságosan a háztartási munkákat és semmi nem kizárólagosan a nő dolga, hiszen ő otthon is ezt látja a szüleinél.

Viszont ő semmit nem csinál otthon (csak a csekkekbe száll be): nem takaít még a saját szobájában sem, ha a kávéfőző nincs megtöltve, még kávét sem csinál magának. A szülei főznek, takarítanak, mosnak.

Attól félek, hogy a szája jár csak, hogy meg kell osztani a munkát, de az otthoni viselkedés megszokta és ha összeköltöznénk, valahogy szépen lassan minden rám maradna.

22/L, 26/F

2016. okt. 27. 13:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hogy vehetném ennek majd elejét? Párt szeretnék magamnak, férfit, nem pedig majd a gyerek mellé még egy nagy gyereket, akiről gondoskodhatok.

Az biztos, hogy következetes leszek. Az elején szabályok lesznek lefektetve és ha nem csinálja meg a saját feladatait én nem fogom, akkor az úgy marad.

2016. okt. 27. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Csak nehogy úgy járj, mint a viccben:

Három barátnő elhatározza, hogy otthon sztrájkba lépnek, hogy a férjüket jobb belátásra bírják. Két hét múlva újra találkoznak és mindegyik elmeséli, hogy sikerültek a dolgok.

- Én úgy döntöttem, hogy nem mosogatok - mondja az első. - Első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap kezdtem látni, hogy a férjem mosogat.

- Én meg elhatároztam, hogy nem takarítok - mondja a második. - Az első nap nem látok semmit, a második nap se látok semmit, a harmadik nap kezdtem látni, hogy a férjem takarít.

- Én meg arra gondoltam, hogy nem főzök többet - mondja a harmadik. - Az első nap nem láttam semmit, a második nap se láttam semmit, a harmadik nap a bal szememmel már kezdtem egy kicsikét látni...

2016. okt. 27. 15:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Így nem fogok járni, de jó vicc :)
2016. okt. 27. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Az ilyennek álltalában; házi munka, meló + szex a vége neked. Neki, csak a munka és a szex.

De ha az első naptól kezdve, rá szoktatod,

hogy a pohár nem magától megy ki a mosogatóba.

a szennyest csak akkor tudod kimosni, ha a tartóban van.

a szemetet igazán le / ki vihetné. (mivel te főzöl - bevásárolsz.)

Adsz neki vagy fix, vagy változó" munkát " vagyis valamit, amit önállóan neki kell, mivel együtt éltek! Meg fogja szokni, hogy ha te meg tudod munka után csinálni, akkor ő is.

2016. okt. 27. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Jogos az aggodalmad, az, hogy dumában jó, nem jelent semmit, főleg, ha most sem adja semmi jelét ilyen irányú törekvésnek, vagy egyáltalán képességnek.

Én 10-12 éves koromban kapcsolódtam be ezekbe a házimunkákba, 26+ korban kezdeni?????

2016. okt. 28. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Hiszed ha latod szerintem. Mutassa be otthon h milyen ugyesen tud hazimunkat vegezni. Beszeljetek az anyukajaval h nehany hetig engedje bekapcsolodni. Ha vernyog erte, akkor sose fog valtozni. Van ilyen is olyan is.... szoval a mostani helyzetbol meg nem biztos.
2016. nov. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!