Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze?
Sziasztok!
Ti mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?
1 éve vagyunk együtt én albérletben neki viszont saját lakása van, persze hogy hozzám 1-2x jött fel mindig én megyek hozzá de már kb többet vagyok ott mint otthon. Viszont lehet hülyeség de én már szeretnék vele összeköltözni....mindegy hogy hol csak együtt. Így hiába 1 év nem érzem otthon magamat 100%ban ha nála vagyok. Nálatok ez hogy volt?
Az előző páromnál más volt a szitu teljesen szóval most tanácstalan vagyok.
Felmerül bennem a kérdés, hogy mennyire működik a kapcsolatotok, ha egy ilyen kérdést nem mersz megkérdezni?
"Drágám, szeretnék veled összeköltözni, te mit gondolsz erről?"
Ilyen egyszerű. Nem irigykedni kell, hanem kinyitni a kicsi szádat és szóvá tenni a vágyaidat, mert tudod, néma gyereknek...
Nagyon jól!!! De azért én is pislognék ha pasi lennék és elém állna a barátnőm hogy felmondom az albérletem és ideköltözök....
Meg egyébként is én ettől százszor félénkebb vagyok. Beszélgettünk ilyenekről de konkrétan arról hogy én most költözzek oda nem volt szó. Csak a jövőben....
Én meg ha pasi lennék és igazán szeretném a barátnőmet, nemhogy pislognék, de én dobnám be, hogy költözzünk össze. Amúgy meg financiális okokból is tök hülyeség, amit most csináltok, te alig vagy a te albérletedben, szóval feleslegesen fizetsz.
Az övébe beleadsz? Ha igen, akár így is bevezetheted, hogy figyu bébi, kezd egy kicsit terhessé válni, hogy két helyre fizetek, stb.
2 év után
(nem én írtam a belepótolós választ, de egy lakás egyéb költségekkel is jár az albérleti díjon kívül, tehát ha saját is a lakás rezsire kajára gondolom költ, nem nomád körülmények között él, aztán ha ott vagy sokat használsz vizet, áramot, eszel stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!