Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút választanátok?
Fiú1: 10 évvel idősebb, gyereke van, humoros, vicces, kedves. Jó vele kirándulni, jó vele együtt tölteni az időt. Nyugis, de határozatlan.
Fiú2: velem egyidős, komoly, határozott, jó vele a szex, mindig velem akar lenni, családot akar alapítani, de kicsit öntörvényű.
Mivel én az idősebbeket jobban kedvelem, így valószínűleg őt. De a másikkal már szexeltél, szóval hogy is van ez?
Szexelj az apukával is és majd kiderül kivel jobb :D
Amúgy azt válaszd, akihez a szíved húz.
Második, mert nálam kizáró ok, ha már valakinek gyereke van.
Amúgy meg a 2. válaszolóval értek egyet: ez kb. az a szint, hogy melyik cipőt vegyem. Emberekről van szó...
Akivel van dolgod az életben, akibe bele tudsz szeretni.
MINDIG akkor érzünk ilyet, amikor nem vagyunk szerelmesek igazán, csak "kedveljük"a másikat.
Az IGAZI szerelem az mindig kizárólagos és egy emberre irányuló.
Én a fiúk nevében kikérném magamnak, hogy árucikként válogassanak közöttünk. Ha én megtudnám egy lányról, hogy velem kapcsolatban hezitálásai vannak egy másik miatt, azonnal megkönnyíteném a dolgát: kilépnék a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!