Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesétáljak a koncertre? 32 éves létemre bezártam minden kaput? (többi lent)
Sziasztok!
Szóval ma este 8-kor lesz egy koncert, nem csinálok titkot belőle, hogy ki lesz a fellépő: Dolly
Gyerekkorom imádotja, kedvence.
Élettársamnak esze ágában sincs lesétálni (uram bocsá kocsival lemenni), de ha én egyedül meg lemegyek, "pakold a cuccaid" duma van.
Koncertekre járunk, szívesen megy, csak a faluba nem akar menni sehová.
Segítsetek!Összeveszni nem akarok vele, de GYEREKKORI (5éves voltam) álmom.
32/N
Köszönöm a válaszokat.
Végülis lementünk együtt, de balhé lett itthon este mikor hazaértünk.
Persze, lenne hova mennem, csak amikor szeretsz valakit, akkor valahogy nem az ész diktál.
A balhé abból lett, hogy ő megmondta, nem jön előre, de én menjek ha annyira akarok.Előrementem, jó volt, nagyon odatette magát Dolly.Amikor vége lett, elmentem az egyik sörsátorhoz, vettem egy korsó sört.Csak ugye közben rengeteg ismerős megállított, köztük egy polgárőr is.Ez lett a vesztem.Kérdezte hol a fenében voltam eddig, mondtam sorba álltam, beszélgettem.Kivel, miről?Mondtam, a fodrászcsajjal, a férjével, meg az egyik polgárőrrel, általánosságokról, ki hogy van stb.Válasz: "Akkor menj hozzá, engem nem érdekelsz"
Úgy pofon vágott, hogy majdnem kiestem a székből.
Tipikus erőszakos kisajátító viszony. Szándékosan nem kapcsolatot írok. Elszeparál mkitől, családtól, barátoktól. Mindenhez az ő engedélye kell majd. Ha ellenszegülsz; fizikai megtorlás. Értsd; verés. Ha vele maradsz, ez vár rád. Persze mindent elhitet veled, hogy mindezek ellenére miért jó neked vele. A világ gonosz, csúnya hely, amitől egyedül ő képes megvédni. Mindenki más rosszat akár neked rajta kívül. Mindenki hazudozik neked, érdekből keresi a társaságod, rajta kívül. Ha ezt nem érted, akkor te vagy a hülye, ő csak jót akar neked, téged akár védeni. Jobbat úgysem találsz. Mindenféle egy köcsög, aki csak még akár baszni, majd csak átver. Kivéve természetesen őt.
Tedd fel magadnak a kérdéseket, hogy ezek közül melyiket tapasztaltad meg már eddig is és aztán dönts, hogy akarsz-e bántalmazó kapcsolatban, segítség nélkül, akaratnélküli bábként létezni. Itt is szándékosan nem az élni szót használtam.
Már rettegek minden bevásárláskor ha megyünk be a városba, hisz ott nőttem fel, kis város, ismerek rengeteg embert, rámköszönnek, nemtől függetlenül."Ki volt, honnan ismered, megvolt?" Nem akarom ilyen könnyen feladni, de ez a féltékenység kiborít.
Sosem csaltam meg, fantasztikus vele.Az élet egy része legalábbis.
EZT szereted? Pofonvág, bunkó, bezárna szíve szerint.... a házat is rád fogja gyújtani a feldarabolt holttestedre.
Azon gondolkodtál már, hogy ez a pöts szeret-e téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!