Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy van, ti elvégzitek a kisdolgotokat a párotok előtt?
Én kiküldöm a párom, ha olyan van, vagy ha látom, hogy amúgy is mindjárt befejezi a dolgait a fürdőben (pl már éppen kimászik a kádból zuhanyzás után), akkor megvárom, amíg befejezi. Ha éppen ő van wc-n és nekem is nagyon kell, na, akkor megszívtam, de akkor kicsit megsürgetem, siettetem, és kivárok. Azért, annyira még sosem kellett (amióta szobatiszta vagyok és emlékszem is dolgokra) sem pisilni sem egyebet, hogy még öt percet ne tudtam volna várni, ha szükséges, meglehetősen időben elindulok a mosdóra. Persze, ahol nincs wc, ott én is elmegyek a bokrok közé, de ahol tehetem, ott inkább kivárom a sort.
Egyébként eddig csak részegen pisiltem a párom előtt. Egyébként nem tudok mások előtt pisilni, szégyenlős hólyagom van.
Csak a "kis dolgot", de azt sem szívesen. Én ha lehet, ezt inkább megtartom magamnak.
(Ugyanígy nem kérném meg a férjemet, hogy nézze meg, hogy szülöm meg a gyereket.:) De ez más téma.)
Persze. Még nem is volt olyan komoly a dolog, csak "járás", akkor is simán pisiltünk egymás előtt. Van hogy nincs is dolgunk a fürdőben, csak elkísérjük egymást és dumálunk közben.
Kakilni viszont nem tudnék soha, az tuti. A kaka az tabu.
Mi anno exemmel simán pisiltünk egymás előtt.
Kakálni azért nem, de a pisi az sima liba :)
Őt még izgatta is, hogy megnézhesse ahogy pisilek :D
31/F
Pisi simán.
Másik csak ő előttem. Én előtte nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!