Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vennétek fel 4 millió hitelt közösen használt házra,1 év együtt járás után?
Nem, Kérdező. Hitelt soha semmilyen körülmények között, mert adósságspirál lesz a vége.
Nézd meg a devizásokat, ők is milyen jól jártak...
# Hitelt soha, semmilyen körülmények között. #
Tudod kedves utolsó nem mindenki segge alá tolnak házat a szülei, nem mindenkinek van havi nettó 400 ezer forint keresete, nem mindenki ügyvéd, vállalkozó, könyvelő, stb, és nem mindenki akar 10-15 évig várni, mire saját háza lehet, esetleg összeköltözhet választottjával. Szóval, erre az egy mondatodra csak ennyit, minden rosszindulat nélkül.
8:50, részletre is lehet autót/házat venni, de ez természetesen a Sátán műve. Azért van nálunk ennyi bedőlt hiteles, mert az emberek pénzügyi kultúrája ötven emelettel van a béka segge alatt, azt képzelték hogy a hitel = ingyenpénz, csak besétálok húszmilláér' a bankba, oszt költhetem amire akarom.
És mit csinált a hülye idióta ember? Persze hogy fölvette a maga húszmilliáját a banktól, most meg, amikor vissza kéne fizetni, megállás nélkül bömbizik a médiába, hogy "a csúnyarossz bank elveszi az autómat, a házamat, segítség mentsetek meg, oáááá oááááá!". És természetesen meg is segítik a hülye idiótát, nem másból, mint a te adódból, az én adómból, mindenki adójából. A hülye idióta ember pedig azt látja ebből, hogy nyugodtan lehet nyakló nélkül hitelt fölvenni, csak ajvékolni kell egy sort a médiában, és mindig lesz olyan balek aki visszafizeti helyettem...
Nos jelenleg itt tartunk.
10:02, az addig rendben van, aztán a bank gondol egyet és egyoldalúan szerződést módosít, mert úri kedve úgy diktálja (a bank is vastagon sáros a hitelválságban, abszolút nem védem őket), akkor leszel nagyon nagy szarban.
Érdemes elnézni a Hitelkárosultak blogjára, az ilyen eseteknek gyakorlatilag forgóajtót raktak ott fel.
Én elolvastam az apróbetűt is, mikor felvettem a hitelt, és ennek tudatában intézkedtem, nem úgy, mint a hitelkárosultak nagy többsége. Nem kell mentegetni mindenkit, a legtöbben nem tájékozódtak, nem kalkuláltak, nem számoltak, nem terveztek előre, nem olvasták el a feltételeket, nem gondolták át, hogy nekik az tartható-e.
Nekem is vannak ismerőseim, pontosan tisztában vagyok vele, hogy min buktak el... Nem mentem a bankokat, mert nekik is volt ebben felelősségük, de már változott a szabályozás, és ők is jobban meg vannak kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!