Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan közelebbi ismerősöket, akik hetek alatt összeköltöztek?
Több olyan esetről is tudok, amikor 2 hét alatt jöttek össze ismeretlen emberek és a semmiből 2 hét alatt eljegyzés lett, vagy házassági megegyezés, vagy összeköltözés.
Mit tudtok ezekről mondani?
-volt vmi furcsa és rendhagyó a kapcsolatukban ?

3nap utan koltoztunk ossze.
Elkellett hagynunk a szállot ahol eltunk. Es egyutt mentunk onnan tovabb. Megsem beszeltuk..magatol ertetodo volt.
Elotte 1honapig udvarolt, ismerkedtunk.
Ennek masfel eve, azota hazakoltoztunk kulfoldrol es itthon van kozos hazunk majus ota.:)
Jovo szeptemberben lagzi.
Es erzem h o az, masnal sosem. Nemis vettem senkit komolyan pedig. Volt egy 3,5eves kaocsolatom.

3nap utan koltoztunk ossze.
Elkellett hagynunk a szállot ahol eltunk. Es egyutt mentunk onnan tovabb. Megsem beszeltuk..magatol ertetodo volt.
Elotte 1honapig udvarolt, ismerkedtunk.
Ennek masfel eve, azota hazakoltoztunk kulfoldrol es itthon van kozos hazunk majus ota.:)
Jovo szeptemberben lagzi.
Es erzem h o az, masnal sosem. Nemis vettem senkit komolyan pedig. Volt egy 3,5eves kapcsolatom.
De csak a.parom tudta kihozni belolem. Azt amit.
Gyereket sem akartam sosem
.tole szinte az elso perctol...magamra sem ismerek.:)

Nemreg irtam (par nap alatt koltoztunk ossze )
Annyit hozzatennek h elozo parommal 3evig voltunk egyutt, 2,5 ev utan koltoztunk ossze es onnantol romlott.. megfogadtam h maskor nem huzom sokaig.
Lakva ismerkszik az ember

én 1,5 hét intenzív beszélgetést követő összejövés után 4 nappal költöztem össze a párommal, és kb. ebben az időben merült fel először az eljegyzés is. objektíven nézve valóban korai, de nekünk magától értetődő volt.
24n

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!