Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők miért vágynak annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vágynak annyira szexmentes kapcsolatra? Nekik nem jó érzés a szex, vagy mi?

Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 20:59
1 2 3
 21/24 Grace23forever válasza:
100%
A szerelem nem szexet jelent... és én igazából nem szeretek úgyhogy ..
2016. jún. 30. 02:52
 22/24 Montmirail válasza:
18%
"Kedves" válaszolók, a kérdező egy teljesen értelmes kérdést tett fel, nem említette, hogy vele nem szoktak kapcsolatot létesíteni a nők.Kedves kérdező, a nőknek nem annyira fontos a szex, mint a férfiaknak.Szerintem ezért, de ezt én is észrevettem egyébként, "kedves" további válaszolók, több barátnőm is volt, most is van, tehát nem kérek a gyökér oltásaitokból. :D De, amúgy nekik is jó érzés, csak ők nem kívánják annyira mint a férfiak.
2016. júl. 3. 01:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatra nem vágyom, mert nálam a szex érzelmi alapú, akkor is, ha csak a fantáziámat használom, de kölcsönös szerelmen alapuló boldog párkapcsolatra, aminek része a szex is (pár dologtól eltekintve, ami nálam tabu), igen, és a libidómmal sincs probléma, ha megvan az érzelmi kötődés. Aki mást tapasztal, az vagy valamit nem jól csinál, vagy másféle nőket fogott ki.
2016. júl. 3. 11:47
 24/24 anonim válasza:

én fiu vagyok de nem feltétlen van szükségem rá.

szivesen csinálom de nem ez az a dolog ami miatt élem az életem.

ez többmindenböl tevödött össze.

pl az egyik:gyerek koromban mikor még csak gondolatban volt szex akkor felmagasztaltam( ennél nincs jobb érzés)

amikor eljött az ideje rá kellet jönnöm hogy az amit elképzeltem annak még a közelét sem ütötte meg.

a másik hogy én ennél sokkal nyiltabb vagyok és nem tudom lebeszélni a csillagokat, ha igy tennék akkor csak hazudnék,azt viszont nem fogok.

ha meg oda mennék egy vadidegenhez és megmondanám az őszintét hogy tetszik meg minden és le is feküdnék vele akkor valoszinüleg el lennék küldve az akármibe.

volt hogy 3 évig semmi nem volt.

kibirtam nem haltam bele nem örültem meg és nem is bánom.

mindenben van valami jó és van valami rossz.

tény hogy csábitásban nem is vagyok jó,de enélkül is volt.

azt hiszem nekem is van jogom válogatni és örüljön az a lány akinek felajánlom a lehetöséget,mert az kevés lessz.

a 3. ok az viszont vallási.

persze ezekböl a szabályokbol szinte semmit nem tartok be, de a cölibátust sikerült.(kivéve amikor nem.)

inkább a cölibátus mint hogy állatokkkal vagy gyerekekkel vagy hullákkal vagy fiukkal vagy eröszakolással elégitsem ki az elmém szükségleteit.

valoszinü ez az egész csak azért van mert nem férek bele a normálisba.

2016. júl. 5. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!