Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom meséli, hogy kérdezgeti a kisgyermekes barátait milyen egy kisbaba érkezése és jó szívvel mesél róla itthon, amit meséltek neki? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Párom szokta mondani,hogy kérdezgeti a barátait,milyen a családban a kisgyermek. Szokott menni a barátjához , ott van kettő iker és mondta, milyen aranyosak, tetszik neki a család. Mondta azt is nekem, hogy előttem nem kérdezgetett ilyeneket a haverjaitól. Szerintetek egy férfi így készülhet az apaságra? Bár mondta nekem is, hogy jó lenne majd gyerek.9 hónapja élünk együtt egyébként, tavaly találkoztunk. Sokszor mondja, tetszik neki, amiket tanulok illetve tanultam. ( pedagógus is vagyok)2016. jún. 27. 16:19
11/12 anonim válasza:
1. valaszolo vagyok. Hat ez szuper, ha ilyen nyiltan mondja hogy veled szeretne csaladot. Igy mar teljesen egyertelmu, hogy igy keszul ra, erdeklodik a temarol. Mi is egyre tobbet beszelgetunk gyerek temarol, hallgatjuk meg tapasztaltak torteneteit, velemenyeit, ezek tuti jol fognak jonni a kesobbiekben. :)
12/12 A kérdező kommentje:
Ma is mondta :D Egyébként csak úgy megkérdeztem tőle, amit az egyik válaszoló írt, hogy lehet érdeklődik csak a haverja életéről és kész, de a gyereket azért nem hozná haza. Szóval ezt kérdeztem tőle és mondta, hogy őszinte legyen, szívesen elhozná a gyereket :D Azt mondta, szeretne rákészülni lelkileg, hogy jól alakuljon. Mondjuk ő később érik ilyen téren, de nem siettetem. Elhiszem neki, hogy eddig így alakult az élete,hogy nem lett családja, mert mondta nem is lett volna kivel. Szerinte fontos, hogy egy nő tudjon adni érzelmi biztonságot, főleg a gyereknek.Értem ez alatt, hogy a párkapcsolat tényleg legyen szép, ne veszekedés ilyesmik. Hála égnek sosem veszekedtünk ,nem is működne úgy. Szóval ilyeneken gondolkodik. Már úgy vagyok vele, hogy nem kell egy kapcsolatban nagy léptékben haladni, annak is örülni kell, ha egy férfi ilyenekről gondolkodik vagy kérdez... ahogy hallom, vagy olvasgatom sok olyan férfi van aki hallani sem akar az egészről még több éves kapcsolatban sem.
2016. jún. 27. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!