Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szívatnátok meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szívatnátok meg egy duzzogós férfit?

Figyelt kérdés

35 éves, és ha olyat mondok, amivel nem ért egyet, nem tetszik neki, megsértődik, beduzzog, akár hetekig nem szól hozzám, kerül, stb.

Hogyan szívatnátok meg úgy, hogy maga előtt nevetségessé váljon, esetleg le is essen neki, hogy gáz és gyerekes, amit művel? :) Nem durván, kedvesen.

2016. jún. 5. 17:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jobban bírja. :(
2016. jún. 5. 18:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom. Hogy tudsz ferfikent tekinteni erre a nevetseges gyerekre? Hetekig duzzog, uristen :"D.
2016. jún. 5. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Hetekiiiiig? Na ezt csak egyszer csinálná meg velem akárki is. Normális vagy, kérdező? Ezt elviseled??
2016. jún. 6. 07:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Jah, normális vagyok, köszi a kérdést.

Te vajon mit tennél? Ha valakivel jól meglennél, szeretnétek egymást, csak évente előjön ez. Tudom, kidobnád. Mert itt a gyakorin mindenki kidobál mindenkit, meg ez az egyetlen jó tanács. Csak az élet nem ennyire fekete-fehér.

Én meg próbáltam megoldani a problémát, nem egyből eldobni a kapcsolatot. Mert azon ritka emberek közé tartozom, akik még így gondolkoznak.

Azért köszi a véleményeket.

2016. jún. 6. 09:13
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Apám volt ilyen, igaz nem évente egyszer, hanem havonta, és akkor csak 2-3 napig nem szólt senkihez.

Anyám öngyilkos lett.

2016. jún. 6. 09:50
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez komoly? Uhh.

Na én nem leszek. Az ő viselkedése a nem normális, nem az enyém.

2016. jún. 6. 10:02
 17/19 omba ***** válasza:
100%

Szerintem se vicces, az, hogy 35 éves korára teljesen kommunikációképtelen, meg hát érzelmileg így leragadt.

Hetekig szótalanul kerülgetni a párját... agyrém!

Főleg, hogy nem megcsalod, hanem azt mondod, amit gondolsz.

Zsarolás ez is, és milyen piti...

2016. jún. 6. 11:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát én egyszer! elmondanám, hogy héb+, legyen már eszed, és a 2. alkalomkor csomagolnék/kiraknám az ajtó elé.

Ez az ember zsarol, masszív lelki terrorban tart, te meg asszisztálsz is hozzá.

Mondd, eszednél vagy?! Így akarsz leélni még ki tudja, hány évet? Teheted, de rá fogsz jönni - bár akkor már el.k.r.va a fél életedet -, hogy mekkora idióta voltál.

Végső soron a te döntésed, akár halálodig is lehetsz egy manipulátorral, gyereket is szülhetsz, akik tönkre mennek tőle elég hamar.

Nekem kb. 1,5 év elég volt, hogy majdnem belepusztuljak a folyamatos nemszólokhozzádba.

2016. jún. 8. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:
És utána mi történik? Tehát 1 hétre megsértődik nem szól hozzád... mikor, mivel törik meg a jég?
2016. aug. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!