Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hiba lenne így tartósan össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba lenne így tartósan össze öltözni?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy nagyon jó fiú barátom, akivel szinte mindenben megegyezik az ízlésünk: zenében, filmekben, sportban, könyvekben stb. ezért nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, már majdnem mindent megosztunk egymással, de eléggé lányos a megjelenése(Abban biztos vagyok, hogy nem meleg, de előszeretettel mondanak rá elég csúnya szavakat...) szóval régen soha nem néztem még rá úgy mint fiúra, és nem is nagyon tudtam pár hónappal ezelőttig, amikor "csak úgy" elhívott moziba, és egy randiféleségbe csapott át a dolog. Egy ideig nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy milyenek is lehetnénk mi ketten együtt, de semmilyen módon nem kívántam. De ma már ott tartok, hogy az összes gondolatomat ő tölti ki, ha elbambulok az előadáson, vagy munka közben 99%, hogy rajta jár az eszem, vagy azon, hogy miket művelhetnénk egymással. Miután elvesztettem az albérletem,az ő felajánlására hozzá költöztem egy rövid időre,de biztosított, hogy nem akar semmit amit én ne akarnék, és tartja is a szavát, de az a lakás kicsi kettőnknek, és két hónap után most lehetőségem lenne beköltözni egy albérletbe négy másik lány mellé, de felvette az ötletet, mi lenne ha együtt költöznénk el, egy nagyobb lakásba. Nagyon félek, az így kialakulható helyzettől, és azt se tudom, hogy szeretem e őt, vagy csak barátként tekintek e rá. És ha lesz is valami a dologból, nem ölné meg egyből a varázst az, hogy már együtt élünk?

2016. máj. 28. 13:40
 1/1 omba ***** válasza:

Nem élnétek együtt, együtt laknátok.

Bár ha a te gondolataidat 99%-ban ő tölti ki, akkor te szerelmes vagy tökre.

Szerintem sanszos, hogy ez fordítva is így van, - és hát két hónap "próbaidő" meg ideális is, mert, ha mégsem, akkor minden dráma nélkül vége lesz, és maradhat ez a lájtosabb baráti dolog.

2016. máj. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!