Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ido utan koltoztetek ossze?
Mennyi ido utan koltoztetek ossze?
Kozos vagy sajat kasszan vagytok?
A hazimunkat megfelezitek vagy egy ember vegzi?
kb 1 hónap után.
közös kassza, bár külön bankszámlákról.
alapvetően én idegbajt kapok attól, ahogyan ő porszívózik, felmos, tereget, tehát a mindennaposabb házimunkákat végzi, így inkább magamra vállalom ezen nemes feladatokat, sokkal jobb végülis, mintha utána napokig azt nézném, mit rontott el.
2 het
Nincs kozos kassza
Felezzuk a takaritast
Fél év után költöztünk össze
Külön kasszán vagyunk - van 1 közös számla a rezsire, bérletire, ételre, és egy közös megtakarítási számla - a saját autóját mindenki maga fizeti és az egyéb saját költségeket is.
A házimunkát nagyjából fele-fele arányban végezzük, a párom (én vagyok a nő) kicsit többet, mert neki kevesebb a munkaideje és jobban ráér, én továbbképzésre is járok.
Kb. 2 hét... A lakásra vonatkozó költségek közösek, a bevásárlásokat mikor hogy intézzük. Kapunk étkezési utalványt mindketten, abból szoktunk nagybevásárlást csinálni.
A házimunkát is igyekszünk felezve, de nem mindig jön ez össze, de nincs belőle probléma. Mikor ki ér rá, mikor kinek van hozzá affinitása.
1 hónap.
Közös kassza.
Felezzük.
-még az 1. évfordulónk előtt
-közös kassza
-mindketten végezzük, be vannak osztva a feladatok.
30/N, 27/F
6 év
8 éve
Ha megkérem valamire, megcsinálja. De nagyrészt én csinálom a dolgokat. Gyorsabban és jobban végzek a házi munkával mint ő, így nem fárasztom feleslegesen. Viszont időnként erőszakkal kiveszi a kezemből pl a mosogatni valót és megcsinálja.
10 hónap után költöztünk össze
közös kassza felesben mennek a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!