Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb ideje (10 év+) együtt élő férfiak?
Figyelt kérdés
...milyen gyakran szexeltek a pártokkal?Sajnos a párom kb.1 ève unszolására szexel velem,.magától nem is jutna eszèbe de nèg csak csók vagy ölelès sincs köztünk mert mindig hárit.Fèl ève felszedttem magamrá pár kiló+ kb 6-7 kg-ot most 172 cm hez 67 kg vagyok.Lehet,hogy ez miat nem kíván ,hogy taszítónak lát?Mikor rákèrdezek annyit mond áhhh nincs rajtad egy gr felesleg sem.Már nagyon ocánynak tartom magam a viselkedèse miat ,mert másra sem tudok gondolni hogy az a gond ahogy kinèzek,nem èrtem magam sem nőnek mellette sem aki szeretve lenne.Mit tehetnèk hogy minden a helyère kerűljön,a fogyókúrát már elkezdtem.Vèlemèny,tanács?2016. ápr. 6. 21:59
2/8 RRR válasza:
nem elégszer:DDDD
veled nincs gond,de a pároddal igen,,,,beszélgetni kellene ,majd így vagy úgy lépni
4/8 anonim válasza:
Mi havonta, kéthavonta 1-2x. De nekünk ennyi elég, nincs vele problémánk. 33/F /12 év együttélés/
5/8 anonim válasza:
Dögös nő lehetsz. Én nem hagynálak szárazon egy este sem;)
7/8 anonim válasza:
6-os. Olvasni tudsz-e? :D
Azt írja a kérdező hogy nem érzi nőnek magát a párja mellett.
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy az önbizalomhiányod miatt, már nem érzi magát férfinek?
A testeddel 100% hogy nincs baja. Biztos, hogy így is tetszel neki. Egyébként tényleg nem vagy kövér.
Nem lehet, hogy túl inaktív voltál az ágyban, és már elment a kedve a szextől, és élettől? Beszéltél már vele őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!