Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem fog élni valaha?
Figyelt kérdés
Már 5 éve élhetnénk együtt, de 5 éve csak a szabadnapjain van velem. Az is úgy néz ki, hogy kialussza magát, reggeli, és 11-12-13h körül ér hozzám, aztán azon a napon, amikor már dolgozik, 10h körül elmegy tőlem. Általában 14h után kezd dolgozni és éjfél körül fejezi be. Mindketten budapestiek vagyunk, itt élünk és itt vannak a munkahelyeink is, tehát neki is. Az az érve, hogy szar a közlekedés, nem tudna mivel jönni hozzám (van kocsija). Az anyjával lakik, akit ismerve, őszintén szólva, én nem szeretném lakótársnak, ezért az is külön sértő, hogy inkább lakik vele, még ha kényelmesebb is a munkába járás onnan. Eléggé lehangoló így várni a nagy semmire :(2016. márc. 12. 21:14
1/6 anonim válasza:
én veled fogok élni ha ez megnyugtat,vagy költöz te hozzá
3/6 anonim válasza:
Anyjával él, és még hazudozik is... minek vagy együtt egy ilyen puhapötscsel?
Én egy év után már összeköltöztem az exemmel, alap volt.
4/6 anonim válasza:
És ez neked 5 éve rendben van? Nyilván rendben van különben már nem lennél vele. NEm is értem miért vagy ilyen hülye. Nem akar veled összeköltözni. Ingyen dugás, ennyi.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, az első néhány évig rendben volt, éltem az életem, alakítottam az új körülményeimet, de az utóbbi 2 év már zavaró állóvíz, és részéről nem látok a dumán kívül innovációt. A duma pedig abból áll, hogy adjam ki a lakásom és béreljünk a munkahelyéhez közelebb. Ebbe meg én megyek bele nehezen, illetve eddig sehogy.
2016. márc. 13. 19:45
6/6 anonim válasza:
Ha rákényszeríted. Akkor meg jól megbánod, mert komolytalan. Tovább kéne lépni, ha ugyan ez lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!