Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vagyok ideges, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ideges, ha egyedül megy szórakozni?

Figyelt kérdés
Már régóta együtt élünk, bizalom 100%, nem féltékenységről van szó. De most is... 2 órája ment el, de tűkön ülök, hogy mikor jön, vagy mi van vele. Am csak a haverjával ment sörözni, semmi egzotikus. Lehet az a baj, hogy nagyon ritkán, évente 2-4 alkalommal csinálunk csak külön programot? Mármint ilyen esti, kiruccanósat. Ti, akik tényleg nem féltékenység miatt izgultok, ti mit gondoltok erről?
2016. márc. 10. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért izgulsz? Azért, hogy nehogy baleset érje, vagy mi?
2016. márc. 10. 22:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, nem tudom. Nincs racionális oka. Hülyeség az egész. Reméltem, hogy valaki más majd megmondja, mi ez. Anyai ösztön féleség..?
2016. márc. 10. 23:01
 3/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Hát néha a féltékenység is benne van nálam a pakliban.

Meg persze hogy nehogy történjen vele valami,természetes,ha ezen aggódsz te is.

Mi mindig terveztük,hogy majd erre-arra együtt elmegyünk,de végül minden alkalommal történt valami,elmaradt.

Mostanában én meg elmentem egyedül szórakozni,mármint a barátnőimmel,akik szintén kapcsolatban vannak,szóval egyértelműen semmi másért,csak bulizni mentünk.

Megértett,egy szót sem szólt.Megkért,hogy vigyázzak magamra és írjak egy-két üzenetet.Így is volt.

Egyszerűen szükségem volt erre,talán néha neked is el kellene menned valamerre,nem feltétlenül vele.Hiszen ha szereted,akkor nem csinálsz semmi hülyeséget.

Ne aggódj miatta sem,biztosan jól érzi magát a barátaival.

De máskor azért kérd meg rá,hogy írjon ő is neked,hacsak egy üzenet is,de tudod,hogy minden rendben van vele.

2016. márc. 10. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is mindig halálra izgulom magam, különösebb ok nélkül. És a barátom is, ha én megyek nélküle. De azt beszéltük meg, hogy néha uzenunk a másiknak,stb.
2016. márc. 11. 06:08
 5/9 Költőnő? ***** válasza:

Pedig féltékenység illetve függőség lesz ez. Nagyon nem jó sztem. Nem az anyja vagy, elvileg bízol benne, felnőtt ember; tud magára vigyázni.

Mkinek jár és kell a külön töltött idő, ez egy egészséges kapcsolatban egyik félnek sem volna szabad hely gondot okozzon.

2016. márc. 11. 08:59
 6/9 Költőnő? ***** válasza:
*hogy gondot okozzon
2016. márc. 11. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jár, nem is szóltam neki arról, hogy én itt vergődök. Nem írok rá, nem hívom fel, utólag se teszem szóvá, sőt, igazából hívott, hogy menjek velük, én mondtam, hogy mi a bánatnak ülnék már be kettőjük közé, menjen egyedül. Lehet, hogy tényleg többet kellene egymás nélkül eljárkálni, akkor szokványos dolog lenne.
2016. márc. 11. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

Nem csak szimplán az egyedüllét nyomasztó számodra?

Arra tippelek, hogy esetleg valami régi feldolgozatlan trauma ilyen furcsa szokatlan módon - meghatározhatatlan kötődés formájában - nyilvánul meg.

Segítene a helyzeten, ha nagyjából hasonló időpontban te egy barátnőddel találkoznál például...?

2016. márc. 11. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a legjobb megoldás hogy egyszerre,de nem együtt mentek el csavarogni. Ő haverral sörözni,te pedig barátnővel koktélozni,kávézni vagy nem tudom. De minek spanolod magad? Ha 100% a bizalom akkor nyugi van. Mert bele lovalod magad a rossz gondolatokba. Olvass,filmezz,vegyél forró fürdőt,lazíts.
2016. márc. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!