Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ideges, ha egyedül megy szórakozni?

Hát néha a féltékenység is benne van nálam a pakliban.
Meg persze hogy nehogy történjen vele valami,természetes,ha ezen aggódsz te is.
Mi mindig terveztük,hogy majd erre-arra együtt elmegyünk,de végül minden alkalommal történt valami,elmaradt.
Mostanában én meg elmentem egyedül szórakozni,mármint a barátnőimmel,akik szintén kapcsolatban vannak,szóval egyértelműen semmi másért,csak bulizni mentünk.
Megértett,egy szót sem szólt.Megkért,hogy vigyázzak magamra és írjak egy-két üzenetet.Így is volt.
Egyszerűen szükségem volt erre,talán néha neked is el kellene menned valamerre,nem feltétlenül vele.Hiszen ha szereted,akkor nem csinálsz semmi hülyeséget.
Ne aggódj miatta sem,biztosan jól érzi magát a barátaival.
De máskor azért kérd meg rá,hogy írjon ő is neked,hacsak egy üzenet is,de tudod,hogy minden rendben van vele.

Pedig féltékenység illetve függőség lesz ez. Nagyon nem jó sztem. Nem az anyja vagy, elvileg bízol benne, felnőtt ember; tud magára vigyázni.
Mkinek jár és kell a külön töltött idő, ez egy egészséges kapcsolatban egyik félnek sem volna szabad hely gondot okozzon.

Nem csak szimplán az egyedüllét nyomasztó számodra?
Arra tippelek, hogy esetleg valami régi feldolgozatlan trauma ilyen furcsa szokatlan módon - meghatározhatatlan kötődés formájában - nyilvánul meg.
Segítene a helyzeten, ha nagyjából hasonló időpontban te egy barátnőddel találkoznál például...?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!